grofragnar 5 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi preporuci majstora za skutere u Nisu koji zna sta radi? Treba mi za Pedu Timax 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Darko sa Panteleja, iznad crkve i semafora sa Somborskim bulevarom, pa treca desno, ulica 9 maj. Lik meni i jos nekima koje znam odrzava motore i automobile. I sam je bajker, a i bio je jedno vreme ovlasceni servis za neke skutere, da te ne lazem ne znam koji je brend bio. Jedino sto je stalno u poslu i slab je sa vremenom, tako da mora najava pa onda kod njega. 064/1197588 i 061/1314344. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grofragnar 5 Napisano Mart 30, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozvacu, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 30, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko' misliš na NIS, baš znam neke električare tamo, kad ono Niš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...