Bojan_Jgd 1445 Napisano pre 11 sati Drug član, 1220 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Još malo sunčanja za ovu godinu. P.S. Versys je počeo da odbacuje višak delova koji mu smetaju Pronađite kog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25892 Napisano pre 11 sati Integrisan, 10574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... nema ga desni rukobran! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1445 Napisano pre 11 sati Drug član, 1220 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da nađem onaj ekspander (ili kako se već zove) koji drži teg u Krfu. Brdo prodavnica ali nemaju odgovarajući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1445 Napisano pre 11 sati Drug član, 1220 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan I naravno @N.F.S. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25892 Napisano pre 11 sati Integrisan, 10574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ostao je u guvernalu vrv.. Stitnik je kod tebe? "Expander" kako ga zoves, od tih stitnika je aluminijumski, cisto sumnjam da je ispao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3079 Napisano pre 10 sati Drug član, 1694 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to od vibracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1445 Napisano pre 7 sati Drug član, 1220 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Gumeni "prsten" koji se širi unutra je pukao. Nije ispalo ništa. Ja sam skinuo jer se izvukao teg u vožnji i držao se praktično samo na onom šrafu na polugi kočnice. @MaxiS Pa ne znam iskreno. Kažem pukla je ona guma unutra. Ne verujem da to može od vibracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25892 Napisano pre 7 sati Integrisan, 10574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se da ima guma, moguce... Stavi crevo obicno i maticu.A taj nosac sto ide odozdole sam sa obe strane pravio, na retrovizor je kacenje fabricko, bilo mi je ruzno da se vidi. Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25892 Napisano pre 7 sati Integrisan, 10574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaaaa, jes guma! Taj guvernal ima neku bas malu rupu... Da da...Od vibracija se odvije, od cega bi drugo. Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...