N.F.S. 25811 Napisano Avgust 19 Integrisan, 10539 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... za Bojana! Ispadaju plombe od zvuka Pre/posle... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20655 Napisano Avgust 19 Integrisan, 6413 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan SC Project uvek dobro zvuci, furaju ga klinci ovde kod mene. Imao klinac prvo R3, pa MT 07 i sada MT 09. Uvek SC. Za moj ukus preglasan izduv ali lep zvuk. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25811 Napisano Avgust 19 Integrisan, 10539 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moj je sin odusevljen! Cim se stavi otvoren top izgubi se snage dole nisko ali ovo je tako napaljivacki da nemam reci, tera te da vozis brzo... Ovo je izduv za ninju 650, ima prihvat i za lambda sondu koju sam prebacio, nema prepravki nikakvih, samo se usrafi. Bojanu rekoh da cuva fabricki izduv, ipak je totalna tisina ono pravo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 30 Napisano Avgust 19 U prolazu, 49 postova Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koju obuću vam nose motori,koje gume stavljate na malog Versysa, većinom vozim duže ture po asfaltu, sad imam Mitas Sport Force + al su već za zamenu, pa me zanima neko vaše iskustvo šta stavljate od guma, kako su se pokazale druge markeПослато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1418 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Drug član, 1212 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan E sad samo dočekati četvrtak @MilosGlavcic Ja ću staviti Metzeler Roadtec z8 koje su mi ostale nemontirane od prethodnog motora. Kupljene preko motogume.rs oko 30-31.000 čini mi se. Promenio Avgust 19 član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3069 Napisano Avgust 19 Drug član, 1686 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Moj je sin odusevljen! Cim se stavi otvoren top izgubi se snage dole nisko ali ovo je tako napaljivacki da nemam reci, tera te da vozis brzo... Ovo je izduv za ninju 650, ima prihvat i za lambda sondu koju sam prebacio, nema prepravki nikakvih, samo se usrafi. Bojanu rekoh da cuva fabricki izduv, ipak je totalna tisina ono pravo. Jesi li usnimio zvuk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25811 Napisano Avgust 19 Integrisan, 10539 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da bacim na YT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25811 Napisano Avgust 19 Integrisan, 10539 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/saGJpSAG1jU 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3093 Napisano Avgust 19 Drug član, 1089 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi se svidja kada malci imaju poštovanja prema mašini (nema zavrtanja u prazno i gotovo)P.S. porasli ste Nešo... pozdrav za tebe i porodicu Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25811 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10539 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ha!Evo oslonca mog i coveka kome se u teskim situacijama obracam!Hvala puno dobri moj, vreme mi prolazi neverovatnom brzinom, kao da se na hondi vozi Koliko juce mi je sedeo u krilu dok crtace gledamo a sada sam "cale"... Sent from my EML-L29 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lesa Arso 34 Napisano Avgust 21 U prolazu, 19 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 8. 2025. at 17:17, MilosGlavcic je napisao: Koju obuću vam nose motori, koje gume stavljate na malog Versysa, većinom vozim duže ture po asfaltu, sad imam Mitas Sport Force + al su već za zamenu, pa me zanima neko vaše iskustvo šta stavljate od guma, kako su se pokazale druge marke Послато са SM-A515F помоћу Тапатока Pre par dana kupljene, izbalansirane i namontirane, sve preporuke za ovu gumu! Lepi se za asvalt, vrlo brzo se zagreje, precizna na upravljanje. Cena za obe gume je bila oko 40tak hiljada plus zamena i balansiranje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 823 Napisano Avgust 22 Zainteresovan, 195 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se meni svidja ova boja to je ludilo... Ekstra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3816 Napisano Avgust 26 (promenjeno) Drug član, 940 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh upravo na svasta nesto zanimljivo spakovano u pdf fajlove. Ima za 650, a ima i za 1000-arku. Versys Service and Parts Manuals 2007 to 2021 – Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Promenio Avgust 26 član grafigo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2301 Napisano Avgust 27 Drug član, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Motor na carini konačno. Sad tek vidim I slike desne strane motora, sve je na mestu, zadovoljan jako Cim jave da je gotova carina letim u Suboticu sa prikolicom da ga doteranm kuci. Ko ce da ceka prevoznika da mu se sklope kockice i njega utovari. Skinut mu je vizir i kofer radi lakšeg utovara u kombi sa kojim je na šlepu došao @Markone88 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano Avgust 28 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Kada stigne i kada se sabereš napiši kako je sve prošlo i koliko te 'zadovoljstvo' koštalo, ima još nas koji planiramo nabavku iz 'inozemstva'. Računam da ti neće biti teško da podeliš sa nama informacije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2301 Napisano Avgust 28 Drug član, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo motor, stigli kući, sve prošlo u najboljem redu. Prvi utisci da je motor odlican, ali i jako prljav pa ne mogu bas sve detalje lepo da pogledam. Aku slab pa smo ga upalila na buster, čisto da se čuje masina da ne bude kakvih iznenađenja, sve ok nema nikakvih problema. Čak sam ga malo I provozao pre utovara na prikolicu. U koferu pored vizira I jedna poveća fascikla u kojoj su dokumenta od motora od kad je kupljen, računi svakakvih, rezervni ključ, knjiga... Motor plaćen 4210chf=4510€ Carina, eko taksa, Ams uverenje=860€ Prevoz do Subotice 350€ Sve zajedno 5720e 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano Avgust 29 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Da se slatko navoziš i da kupiš sledeći još bolji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 242 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke kolega, sa srećom Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2560 Napisano Avgust 29 Drug član, 1201 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke druže, jedan od forumaša čije pisanje volim da pratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2300 Napisano Avgust 29 BJB Maxi Scooter Club, 857 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, odlično izgleda! Pravi univerzalac. Što se tiče stavke "Carina, eko taksa, Ams uverenje=860€" Da li za motore ide isto kao za automobile, po njihovoj kataloškoj vrednosti, ili ima neke veze s tim koliko je plaćen motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 242 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ne plaća eko taksa za motorcikle, koje je godište, promače mi?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2301 Napisano Avgust 29 Drug član, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan video, da ne pišem puno, pisaću kasnije kad kako sta budem resavao 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2301 Napisano Avgust 29 Drug član, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vojkan je napisao: Mislim da se ne plaća eko taksa za motorcikle, koje je godište, promače mi? Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Hvala kolega Ide taksa po kg težine za sva vozila, ne znam tačno koliko sta kosta, zbirno su mi rekli 860e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3069 Napisano Avgust 29 Drug član, 1686 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na kom sajtu gledate motore iz CH ili D? Nesto se razmisljam da ja prodam mog i ponovim se sledece god. Tacnije, imam dilemu jer malo prelazim km godisnje. Ovo mi je treca sezona, i msm da nisam presao vise od 10.000km ukupno. Ove god najmanje. Cirka 2.000km. Prakticno mi ne treba drugi, jer je moj u odlicnom stanju, ali ga gaze godine. Nema neku trzisnu vrednost (3.000-3.500€), i ne moze mnogo da izgubi na ceni u narednih god ili dve (ne moze da padne ispod 2.500€). Najveci mi je problem sto ga gaze godine. E, ako malo krenem da gledam motore iz inostranstva, mozda odlucim da prodam moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2301 Napisano Avgust 29 Drug član, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je kupljen preko Ricardo.ch, to je sajt sa licitacijama za vozila i sve ostalo. Popularni sajtovi iz Ch su i tutti.ch Autoscout 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...