N.F.S. 25259 Napisano juče u 14:44 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... za Bojana! Ispadaju plombe od zvuka Pre/posle... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20383 Napisano juče u 14:57 Integrisan, 6346 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan SC Project uvek dobro zvuci, furaju ga klinci ovde kod mene. Imao klinac prvo R3, pa MT 07 i sada MT 09. Uvek SC. Za moj ukus preglasan izduv ali lep zvuk. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25259 Napisano juče u 15:08 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moj je sin odusevljen! Cim se stavi otvoren top izgubi se snage dole nisko ali ovo je tako napaljivacki da nemam reci, tera te da vozis brzo... Ovo je izduv za ninju 650, ima prihvat i za lambda sondu koju sam prebacio, nema prepravki nikakvih, samo se usrafi. Bojanu rekoh da cuva fabricki izduv, ipak je totalna tisina ono pravo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 29 Napisano juče u 15:17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koju obuću vam nose motori,koje gume stavljate na malog Versysa, većinom vozim duže ture po asfaltu, sad imam Mitas Sport Force + al su već za zamenu, pa me zanima neko vaše iskustvo šta stavljate od guma, kako su se pokazale druge markeПослато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1271 Napisano juče u 16:51 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan E sad samo dočekati četvrtak @MilosGlavcic Ja ću staviti Metzeler Roadtec z8 koje su mi ostale nemontirane od prethodnog motora. Kupljene preko motogume.rs oko 30-31.000 čini mi se. Promenio juče u 16:53 član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3038 Napisano juče u 17:09 Drug član, 1670 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Moj je sin odusevljen! Cim se stavi otvoren top izgubi se snage dole nisko ali ovo je tako napaljivacki da nemam reci, tera te da vozis brzo... Ovo je izduv za ninju 650, ima prihvat i za lambda sondu koju sam prebacio, nema prepravki nikakvih, samo se usrafi. Bojanu rekoh da cuva fabricki izduv, ipak je totalna tisina ono pravo. Jesi li usnimio zvuk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25259 Napisano juče u 17:14 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da bacim na YT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25259 Napisano juče u 17:18 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/saGJpSAG1jU 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3092 Napisano juče u 20:35 Drug član, 1089 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi se svidja kada malci imaju poštovanja prema mašini (nema zavrtanja u prazno i gotovo)P.S. porasli ste Nešo... pozdrav za tebe i porodicu Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25259 Napisano pre 17 sati Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ha!Evo oslonca mog i coveka kome se u teskim situacijama obracam!Hvala puno dobri moj, vreme mi prolazi neverovatnom brzinom, kao da se na hondi vozi Koliko juce mi je sedeo u krilu dok crtace gledamo a sada sam "cale"... Sent from my EML-L29 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...