N.F.S. 23960 Napisano juče u 08:39 Integrisan, 10044 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo kod sonde, ona je kod mene kroz mapiranje iskljucena, softverski... Mogu je "na klik" ukljuciti. U pitanju je O2 u denso izvedbi, na njenom je mestu sraf namenjen za to (M18x1.5). Versys mi radi kako i treba, sve restrikcije su skinute, dosta hladniji od drugih, ne frkce, cima ili se buni nesto. Komotno mogu da ga vozim cetvrtom u 2000 obrtaja, zvuci "duboko" i zdravo a ne kao da stalno zapinje i muci se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7936 Napisano juče u 15:12 (promenjeno) Drug član, 3268 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...sad zameno i zejtin.. Meto silcolene 10w50 pro, onaj full sint... Što lepo meko radi, ko da je honda idi u pi.... Promenio pre 23 sati član Andrej_Hotstepper 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6791 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Drug član, 2314 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo i pošto? @Andrej_Hotstepper Promenio pre 8 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7936 Napisano pre 7 sati Drug član, 3268 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, živke said: Gde si uzeo i pošto? @Andrej_Hotstepper E, intercars, ne znam tačno cenu, ja radim u servisu pa samo poručim, ići ću danas da platim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10711 Napisano pre 7 sati Drug član, 2055 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, živke je napisao: Gde si uzeo i pošto? @Andrej_Hotstepper Oko 2000 RSD mislim da je.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6791 Napisano pre 7 sati Drug član, 2314 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izjednačilo se sa Motulom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10711 Napisano pre 7 sati Drug član, 2055 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, živke je napisao: Izjednačilo se sa Motulom. Rat u Ukrajini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8888 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre dve nedelje platio 10-50 4500din......4 litra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6791 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 2314 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Žaksi a što odmah ne napišeš ono što znaš da ćemo da te pitamo ? Promenio pre 7 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8888 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitajte...ne krjem se od nikog....i nisam dužan nikom....al meni jesu....jebi ga.Da dodam, u Intrcasu kupljeno. Promenio pre 7 sati član Žaksi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10711 Napisano pre 7 sati Drug član, 2055 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Žaksi je napisao: Ja pre dve nedelje platio 10-50 4500din......4 litra. Aha, to na onu kanticu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8888 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, ProMaster je napisao: Aha, to na onu kanticu? Jok,flaše po litar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23960 Napisano pre 6 sati Integrisan, 10044 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo cifra...Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6791 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 2314 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 10W-40 ima i u Delmax i znam mu cenu, povoljno je. Ali 10W-50 oni nemaju, a cene su značajno veće po netu, zato sam pitao. Tj barem ja ne znam da imaju. Promenio pre 5 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23960 Napisano pre 5 sati Integrisan, 10044 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima "vaki Kawasaki!? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7936 Napisano pre 4 sati Drug član, 3268 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nije 2000, ni blizu, tu je oko te cene što je NFS napisao... Na godišnjem sam, pa babram po kući sve što mi se nakupilo, ne da mi se da odem do interkarsa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23960 Napisano pre 4 sati Integrisan, 10044 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...da vam pokazem sraf za brzo ispustanje ulja, bas ih koristim posto volim da menjam cesto. Zavije se u karter na mesto originalnog srafa, opruga i kuglica bas jako dihtuju a ima i zastitni cep. Pri zameni samo zavijem ovaj deo sa poslednje slike, on prvo zaptije pa otvori put ulju (pogura kuglicu), ni kap se ne prospe nigde, zamena mi ne uzme vise od 5 min (ako menjam na 2000/3000km filter ne menjam, ne pitajte me zasto to radim, volim i mogu, nema drugog objasnjenja u smislu bolje za agregat i tako to... ) a navoj u karteru ostaje nov. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23960 Napisano pre 4 sati Integrisan, 10044 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oni iz louisa koje sam do sada narucivao nisu nista bolji a duplo su skuplji, ima kod kineza i od aluminijuma ali njih ne koristim, strah me je da pritegnem u karter, takodje, ne koristim ni podlosku koja uz ventil dolazi vec kvalitetnu bakarnu. Za mk2 650 ide m12x1.5 P.S. Na slikama iznad je taj aluminijumski koji mi deluje bas tananog zida na navoju, ne usudjujem se da ga zavijem. https://www.aliexpress.com/item/1005006972565439.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.172caaXpaaXphm&algo_pvid=2e863c4c-49a3-426d-a0ac-387941cd2f9a&algo_exp_id=2e863c4c-49a3-426d-a0ac-387941cd2f9a-4&pdp_ext_f={"order"%3A"32"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!26.06!17.33!!!211.16!140.43!%40211b619a17459280659225391ef650!12000038910214233!sea!SRB!722890962!X&curPageLogUid=yrNCADuFtWc5&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7936 Napisano pre 3 sati Drug član, 3268 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Smem ja da pitam nešto? A što je problem odviti jedan šraf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6791 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 2314 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem odviti šraf, nego na mnogim motorima je nepristupačno, imaš skid plate, pa prosipaš ulje, umažeš beton itd. Pogotovo ako prelaziš mnogo, putuješ itd. Ovako kulturiška, bez stresa. I ja odavno merkam ovaj šraf, još od kad sam video da ga bugarin Pavlin koristi na svojim motorima. Promenio pre 2 sati član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23960 Napisano pre 2 sati Integrisan, 10044 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tacno sam znao da cu morati nesto da se pravdam Iz tog razloga i preskacem kucanje koje cega, naravno da nije problem odviti jedan sraf, meni nije problem ni glavu motora da skinem pa da vakuumom izvucem ali je kulturica sto rece Zivke (i cuva navoj na karteru, celicni sraf uvek na pritezanju "povuce" aluminijumsku lozu kartera). Postovima ne teram nikoga da koristi nista, kome se svidi ima neki uput, ko nece odvija jedan sraf, svi hepi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2794 Napisano pre 2 sati Drug član, 1592 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to svidja. Ima li neki video na YT? Sta da kucam? Da vidim kako to funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23960 Napisano pre 2 sati Integrisan, 10044 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima u temi o CBF1000 mislim da sam stavljao, na njoj sam vozio onaj iz Louisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...