igogitar 593 Napisano juče u 09:47 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno važi poziv i za tebe:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 466 Napisano juče u 10:21 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam u temi blic pitanja, al kontam nece da skodi i ovde... Jutros primetih u gradu prilikom stajanja na semafor. Bio u trecoj brzini, i kad sam stisnuo kvacilo osetio sam da kao da lanac preskace. Znaci motor u brzini sa stisnutim kvacilo, i osetim pod nogama periodicne trzaje. Kad je kvacilo pusteno ne mogu to da primetim.. Lici mi na lanac... Jel imao neko slicna iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24131 Napisano juče u 10:25 Integrisan, 10094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ne odvaja ti kvacilo, odvij malo sraf na sajli, gore do rucice (za po krug odvijaj dok cimanje ne prestane) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 466 Napisano juče u 10:53 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, N.F.S. je napisao: ... ne odvaja ti kvacilo, odvij malo sraf na sajli, gore do rucice (za po krug odvijaj dok cimanje ne prestane) Jel moguce da je to, jer kad krecem iz mesta trebam skoro vise od pola kvacila da odpustim da bih krenuo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24131 Napisano juče u 10:55 Integrisan, 10094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta je da je, dok drzis kvacilo mora miran i u mestu da stoji, kada ga palis u prvoj (pod kvacilom) krene li napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24131 Napisano juče u 10:58 Integrisan, 10094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ili jednostavno, motor ugasen poguraj ga u napred pod kvacilom dok je u prvoj brzini, jos bolje ako imas stender zadnji probaj da tocak rukom okrenes. Inicijalni/trenutni otpor je normalan, sve posle ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 466 Napisano juče u 11:05 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Sta je da je, dok drzis kvacilo mora miran i u mestu da stoji, kada ga palis u prvoj (pod kvacilom) krene li napred? Nisam probao da ga palim u brzini. U svakom slucaju puno hvala @N.F.S... Treba ti se dodeliti nagrada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 466 Napisano juče u 14:23 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je sledeca... Krenuo kuci, æri paljenju ubacio u prvu i sa kvacilom upalio kao sto mi je @N.F.S. predlozio, stao sam na neko brdo i ugasio motor. Pustio nizbrdo na leru isto se cuje, dosao kuci, motor na stender okrece se tocak fino. Ubacio u prvu i sto rece Nesa, postoji prvi inicijalni otpor, nakon toga sve ok. Jedino sto sam primetio kako okrecem tocak, proveravam lanac i postoji razlika u zategnutosti lanca. Negde je kako treba(25 do 35 mm) a negde je prvise zategnut. Koliko ja znam to je neravnomerno isteljen lanac i treba da se zameni??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24131 Napisano juče u 14:35 Integrisan, 10094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To ok ali si napisao da vucka u mestu kada stojis a drzis kvacilo, trako sam bar razumeo.... Jedino ako si u pokretu stiskao kvacilo i osetio vuckanje, to je onda lanac kao sto kazes. A i jes mi bilo cudno zasto bi stajao a u trecem stepenu prenosa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 466 Napisano juče u 14:43 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je @N.F.S... U pokretu sam bio... Bio u trecoj brzini i stisnuo kvacilo i vozio pod kvacilom nekih 30 tak metara i osetio trzanje kao da lanac preskace... Znaci da narucujem novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24131 Napisano juče u 14:48 Integrisan, 10094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Onda nema sta da pricamo Lanac razvucen, iz price sam zakljucio da si u mestu, drzis kvacilo a motor krece polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 466 Napisano juče u 15:49 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok.... Mozda sam se pogresno izrazio... Ali sad znamo sta je... Sutra narucujemo set za zamenu... Hvala puno @N.F.S.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 55 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razumeo da je stajao u trecoj brzini u mestu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24131 Napisano pre 8 sati Integrisan, 10094 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pricali smo skoro o ventilima za brzo ispustanje ulja, nadjoh originalni (sa sertifikatom) i kinesku kopiju, da se vidi razlika u velicini, tamo gde je sraf za ispustanje " u rupi" tesko da ce stati cajnez Slike ova dva motora su onako pride, da uzivamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1771 Napisano pre 8 sati Drug član, 1094 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Honda ostaje u dvoristu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...