idanijel 1572 Napisano Jun 7 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je to nezgodno na daljinu kupovati na nevidjeno,mogao je i tamo neko vratiti km,da on ne zna. nije to nova kaciga,a ti si je probao u svom klubu pa znaš šta očekuješ.ali Nadam se da ćeš biti zadovoljani da će sve biti ok obostrano Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Dobre motore uvozi,pratim ga duze vreme. Sad koje su kilometraze u pitanju ko ce ga znati... Promenio Jun 7 član Djomla_ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jun 7 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja rekao za prodavca već generalno, kilometraža me ne interesuje. 11.000km je glupost. Ja sam ove sezone do sad sa versysom prešao 7k... Mene ako pitaš nisam nigde išao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan K'o pregled kod ginekologa... Živ nisam da čujem rezultat,javljaj! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7997 Napisano Jun 7 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Javlja mi se slika,da @N.F.S. već čeka na ulaz u KG.I dok vozač popije kafu,Neša već došao do bregaste.Do ujutru,dok dođe brza pošta sa delovima,on ga već spremio za ugradnju delova.......ja jesam nestrpljiv.....al on....nema mira. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7997 Napisano Jun 7 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo.....praštaj.Ali,jedno je istina,koji god model da si uzeo i o njemu pisao,ta tema je i bila naj posećenija i praćena. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od nedelje do utorka radim motor jednog naseg forumasa, sutra sto stignem da rasturim (a verujem dosta ) to je do srede... Sve je ovo bilo na BUM i neplanirano, u utorak nikakvog (NIKAKVOG) plana oko kupoprodaje nije bilo, onda stize poruka na viber, "Ja bih Neso kupio Hondicu..." Ostalo znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, gebee&co je napisao: Nešo.....praštaj.Ali,jedno je istina,koji god model da si uzeo i o njemu pisao,ta tema je i bila naj posećenija i praćena. Kada radis ono sto volis nije tesko! Ne rasturam nesto "duboko" ako potrebu ne vidim, ali ako posumnjam na agregat ili da sam na laz naseo uopste mi nije teko da ga raskupusam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jun 7 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jel si imao versysa do sad?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Batocini coek! 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Bićeš oduševljen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Jun 7 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad ga nfs vrati s nsplatne nadam se sa nećeSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Proba uspesna, gabaritno nije veliki, povozaaaaan i upravljiv, menjac tvrdji od hondinog dooosta, koci vrh, radi smesno Toliko za sada 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mogu reflektorom da osvetlim, deluje novo.. Nisam naso rdju, krpacinu... Vise kada porasturam 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jun 7 (promenjeno) Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Само да је хиљадарка и одмах да правимо договор... Promenio Jun 7 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju i radosti da voziš! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7997 Napisano Jun 7 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da se vozaš.......i nemoj sve odjednom da središ......oteži maloooo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 215 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Neka je sa srećom. Radujem se što će tema malo da živne, možda me nateraš da počnem i ja da petljam oko mog versysa. Pitanje je kada mu je menjano ulje, osetno omekša menjač kada ga promeniš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra to resavamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16516 Napisano Jun 7 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Radi smesno kazes, nisam nikad bio fan kawasakijevih rednih 2 cilindra. Lepo izgleda. Menjac je mozda tvrdji zbog ulja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Jun 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mogu reflektorom da osvetlim, deluje novo.. Nisam naso rdju, krpacinu... Vise kada porasturam Au, nov motor! Nadam se da će sve biti kao na ovim slikama :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan To se valjda kaže "salonsko stanje" I moj sa 21000km bio u sličnom...a bivši vlasnik iz CH rođen 1956.g. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 120 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ulje Katana 10w40 pogođeno 100%,menjač malo tvrđi,to je normalno za ovaj agregat,iz neutral ne može u drugu i to je normalno (dobro za semafore) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I filter ulja je vidim "Kawasaki"... Srafovi na mestu, nema izgrebanih/odvijanih, sediste odozdole beeelooo kao i dzekovi strujni. Sa donje desne strane vidim suvi trag nekog curenja, rekao bih antifriz! Ispraticu crevo iznad do njegove selne sutra kada rasturim. Ler se steluje sraficem, nisam to odavno video ali kawe cesto imaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...