aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je sve u redu, koliko to moze biti...Ovo je bilo prosle godine?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ne bilo je ove god pre dva meseca burazer jos se leči u banji,sto bi se reklo prohodao konačno, nema staka više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 283 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Jutros u 7,30 pariske komune i tosin bunar-zelena kawa mislim z 750 i ford eskort ,kolega je sedeo i bio u svesnom stanju,pored njega pretpostavljam da je bio drugi kolega -jer je stajao jos jedan Z 750 narandzasti, nadam se da je kolega dobro,vrucine cine svoje,ljudi ne ispavani ,nervozni i na nasu zalost nepazljivi u saobracaju.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bože blagi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 14, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kraja ovome??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11756 Napisano Avgust 16, 2019 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Juce na izlasku iz Iriga jedan motorista u kanalu drugi parkiran ispred troje kola,nekoliko ljudi oko njega,hitna ,policija i motor stoji u kanalu sa oba tocka na gore,bilo nemoguce za stati u koloni,cini mi se da sam video da je covek malo unezveren u faci verovatno od soka ali da nije izlomljen skroz-jel zna neko nesto o ovome sta se dogodilo ,kako je covek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na putu Podgoric -Kolašin poginuo motociklista iz Srbije. Detalji jos nijesu javljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 25, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bane je je napisao: Jutros na putu Podgoric -Kolašin poginuo motociklista iz Srbije. Detalji jos nijesu javljeni. U saobraćajnoj nesreći POGINUO srpski državljanin VOLIMPODGORICU.ME Srpski državljanin M.D. (1980) stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko devet časova u mjestu Bioče, na putu Podgorica -... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Septembar 1, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pre pola sata prolazim kolima kroz Košutnjak. Nakon podvožnjaka, posle krivine, u šancu sa desne strane motor ; dva policijska automobila. Vozača odvela hitna. Sivi kruzer sa bisagama. Motor okrenut ka ulazu u podvožnjak. Nisu mi dozvolili da se zadržavam, pa nemam više informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Septembar 6, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega zelim brz oporavak i da si sa ovim oduzio dug sto se padanja i sudara tice. Nije bas bajno, ali kako je moglo biti imajuci u vidu situaciju, na kraju je ispalo jos i dobro. Nadam se da neces zameriti ali ovo je klasican primer sta se desi kad je u pitanju voznja bez opreme ili sa opremom koja nije bar na minimalnom nivou. Jasno je da kad iznajmis skuter na letovanju ne mozes dobiti full face kacigu, rukavice, jaknu itd...zbog ovoga sam alergican na sve vozace motora/skutera kad vidim da nose one slemice!!! Pa to ne moze da te spasi da padnes sa 2.stepenice na zemlju, prosto to je jedno sranje. Dodje mi da im kazem, bolje onda skini i to govance sa glave kad si bas takav baja. I za takve nemam postovanja ni kolegijalnosti na putu jer ih ne smatram kolegama uopste, oni se sprdaju sa svojim zivotom i dodatno prave sliku o vozacima motora da su svi takvi kao oni. Bez osnovne opreme ni do druge ulice, prosto desice se da komsija isparkirava auto i ne gleda unazad, i ode glava. Tebi jos jednom zelim brz oporavak, i izvinjenje ako sam te uvredio mojim postom, naglasio sam da nije isto voziti motor u svom gradu/selu ili iznajmiti ga na letovanju gde nemas opciju da dobijes opremu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Septembar 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U jbt ostali samo dugmici... nadam se da je vozac citav. Varadero? Strom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14784 Napisano Septembar 9, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I top levo. Valjda je ziv, jos neki info, ko, gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, zurio sam, ulaz u Berane, nema povredjenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, zurio sam, ulaz u Berane, nema povredjenihHvala bogu! Ovo je neki GS... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како нема повређених из овога? Бар неки мигрант позади да је колабрирао? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Septembar 9, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Izasli i pobegli uz brdo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14784 Napisano Septembar 9, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bila tabla ali izgorela 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 9, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolege izbegavajte Avalski put. Svaka treća pogibija tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8262 Napisano Septembar 9, 2019 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kolege izbegavajte Avalski put. Svaka treća pogibija tamo.Avalski put nije za divljanje nego za uživanje, plus ćevapi "Kod Moše"....da ne nabrajam. Tamo niko nije nastradao kad je vozio 50-60 na sat.Послато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 9, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pametan Ove godine mi posebno začarano deluje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...