Dzoni1991 62 Napisano Mart 18, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege sa foruma, Prodajem kacigu HJC CL-17 koju sam ja koristio do ove sezone (sada pazario novu pa mi je ova višak). Kaciga je nošena uglavnom sa potkapom i ima sitnije tragove korišćenja - što se vidi i na slikama. Poseduje pripremu za pinlock, ja ga nisam stavljao. Takođe ima prostor za mrežicu ispod brade. Veličina je L, ali rekao bih da zbog kalupa je malo veći L. Npr sad sam uzeo Scorpion kacigu XL i taman mi je. Postava može u potpunosti da se vadi i pere. Cena je 80 EUR, može lično da se preuzme u Beogradu. Za sve informacije možete me kontaktirati ovde ili na telefon 065/3632-337. Ako vam se ne javim, pošaljite mi sms,viber, whatsapp obzirom da sam verovatno na poslu. Hvala i pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 62 Napisano Mart 22, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan 70 Eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 62 Napisano Mart 30, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem kaciga je dosta lepša uživo nego na slikama. Cena nije fiksna skroz možemo se dogovoriti, lepa i korektno očuvana kaciga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 62 Napisano April 3, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna cena nove: Amazon.com: HJC 824-614 CL-17 Full-Face Motorcycle Helmet (Matte Black, Large): Automotive WWW.AMAZON.COM Buy HJC 824-614 CL-17 Full-Face Motorcycle Helmet (Matte Black, Large): Helmets - Amazon.com â�� FREE DELIVERY possible on eligible purchases ili HJC CL-17 Helmet | 10% ($14.00) Off! WWW.REVZILLA.COM The HJC CL-17 offers a removable liner, great ventilation and the same protection as more expensive lids, all at an undeniably attractive price. Nije fiksna cena, možemo se dogovoriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 62 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi @elprogramero. Može lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...