shoyyka 10282 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh ih u kutiji,ćera nosila,kaže prerasla sam ih,ok...rad sam ih pokloniti nekoj mladoj osobi,šteta da stoje...broj 36 su,u nekom rok fazonu...u odličnom su stanju,neka kao prevrnuta koža ali jaka,rajsfešlus potuno ispravan...ako neko ima ćeru ili rodjaku koja bi ih nosila nek' se javne... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan nearest bank of north georgia Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan bleed me dry new vegas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8422 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ta ženska deca su čudo, moja ćerka je potpuno u tom fazonu sa 15 godina šteta što su joj male. Bravo za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shlem je napisao: Ta ženska deca su čudo, moja ćerka je potpuno u tom fazonu sa 15 godina šteta što su joj male. Bravo za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Mart 21, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Po broju bi odgovaralo mojoj kcerki.Da li bi hteo da izmeris unutrasnju duzinu tabanice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,tek sad videh...odo d'izmerim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Gazište,unutrašnje oko 22cm...uzmi ovo sa rezervom...spoljašnje oko 25cm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Mart 21, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Sutra merim cerinu nogu pa se javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 21, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast.Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kolega se nije javio,znači ponovo aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Javio se kolega @Surla85... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano April 10, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kolega preuzeo čizme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...