Rhea Ivanuš 4 Napisano Mart 9, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Zagreb Motocikl: Kawasaki EN500, 2003. god. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve članove, jer tek od danas sam vaša članica iz Zagreba! Dečki trebam pomoć - koji je broj ključa za sviječicu koja se nalazi ispod rezervara mog bikera Kawasaki EN500. Lijepo je vrijeme i vozila bih se ali gnjavi s paljenjem. Molim pomoć pozdravi i svako dobro vam želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za vas i Zagreb imate li ispod sica set alata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rhea Ivanuš 4 Napisano Mart 11, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Zagreb Motocikl: Kawasaki EN500, 2003. god. Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Baki Vrsac je napisao: Veliki pozdrav za vas i Zagreb imate li ispod sica set alata? Hvala vam Baki iz Vršca na odgovoru. Ma nemam. Sve sam to pretražila i ništa. Čini mi se da moram skinuti i rezervoar da dođem do svjećica. Inaće sam išla u Kawasaki servis u Karlovac ali sada ne mogu jer me gnjavi s paljenjem. Moram priznati da ga dugo nisam palila i sada imam vraga! Pozdravi iz hladnog Zgb-a Rhea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Mart 12, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam GPZ 500 i imam negde kod kuće ključ. Premeriću, ali za prvu pomoć možeš da uzmeš od nekoga komplet cevastih ključeva i probaj redom. Na GPZ je trebalo da se skine rezervoar, nije moglo da se priđe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze Mrle neki cevasti kljuc a sigurno da mora rezervoar dole da smo blize resili bi problem brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da u ZG nema majstora džentlmena? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rhea Ivanuš 4 Napisano Mart 12, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Zagreb Motocikl: Kawasaki EN500, 2003. god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na konstruktivnim savjetima. Našao se jedan gentlemenski biker i sve sredio i moj motor sada pali od prve. Trebalo je skinuti rezervoar! Svima želim sretnu vožnju -pozdravi Rhea 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...