Jump to content

Moto Zajednica

suzuki 1800 r

Recommended Posts

• Drug član, 1261 postova

Drugar danas svrati do mene, da se kurči sa novom spravom. Zajašem i polako pustim kvačilo, a on ćufe ćufe, ko lokomotiva. Odziv na gas impresivan, rezervoar imresivan, zadnji točak impresivan, osećaj više nego imresiovan (kao da mi je alatka od dva metra medju nogama)

E sad položaj vozača nema veze sa onim R u naslovu, sedište je široko ali nije baš udobno (za put ali valjda za to taj motor ni ne služi, već za kurčenje po gradu). Ja bi ga rado posedova, mislim da bi uz minimalne prepravke bio sasvi korektan putni motor. A da ima neke COBRA izduve pa kada dolazi i odlazi liči na grmljavinu. IMPRESIVNO

OCENA:9,90 za umetnički dojam

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1779 postova

Drugar danas svrati do mene, da se kurči sa novom spravom. Zajašem i polako pustim kvačilo, a on ćufe ćufe, ko lokomotiva. Odziv na gas impresivan, rezervoar imresivan, zadnji točak impresivan, osećaj više nego imresiovan (kao da mi je alatka od dva metra medju nogama)

E sad položaj vozača nema veze sa onim R u naslovu, sedište je široko ali nije baš udobno (za put ali valjda za to taj motor ni ne služi, već za kurčenje po gradu). Ja bi ga rado posedova, mislim da bi uz minimalne prepravke bio sasvi korektan putni motor. A da ima neke COBRA izduve pa kada dolazi i odlazi liči na grmljavinu. IMPRESIVNO

Gde me nadje s njim ,ceo dan pustam snimke na You Tube sa njim u raznim varijantama i ne mogu da se odlucim koji bih ,al stvarno je zestok i mocan .Ima jedna varijanta u clasic verziji mislim da je VLR 1800 koji moz da posluzi za putovanje.

• Drug član, 2749 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Sekretar kluba ga vozi.

Vozio sam ga i prilicno je povozan za tu tezinu i duzinu. Svi gabariti su vanserijski. Najinteresantnije je cirkulisanje na 2000 obrtaja,mada je i potezanje impresivno. Gume jede kao na takmicenju, vec smo mu odradili rezervne. Zadnja,sa svojih 240/40 stvarno  izgleda mocno i na motoru i nemontirana.

A cemu sluzi ,videcemo kad krenemo u duze voznje.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

To se Miki ratosiljao bede i sad kupuje kawu 1400

p.s. Za moj ukus preteran motor. Kad sam sišao sa njega moj motor mi delovao kao skuter :D

• Drug član, 2749 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

jedina zamerka su felne, mali izgledaju kineski.... možda uživo ostavljaju drugačiji utisak ali sa slika... hm.

Predlagao sam ovom nasem da prepolira makar obode felni ,ako ne cele. Bilo bi preterano.

• Drug član, 1854 postova

jedina zamerka su felne, mali izgledaju kineski.... možda uživo ostavljaju drugačiji utisak ali sa slika... hm.

Predlagao sam ovom nasem da prepolira makar obode felni ,ako ne cele. Bilo bi preterano.

e to bi bila prava stvar, a i radi se relativno lako...

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Licno ne volim kruzere, ali ovaj me je odusevio! Jos kad sam ga video u crnoj boji, uh... Prelepo! Posedovao bih ga samo, i iskljucivo samo, radi ku*cenja po gradu, svi Rovi bi pored njega ostali neprimeceni... ;D

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Ahhh... ovo je kruzercina i po! Gledao sam ga na sajmu i totalno me oborio s nogu! Fenomenalan je, cista 10-ka!

• Drug član, 1779 postova

A kolko trosi ovo cudo?  Ko Dajc ?   :D

Pa bio neki test u Motopulsu kupio ga neki momak i kaze da mu trosi oko 6 litra ako mu je za verovati mada nije nemoguce jer ima veliku snagu i lako nosi toliku masu.

• Drug član, 1261 postova

Pričao sam o ličnom utisku, sa 194 cm visine i 114 kg težine, malo motora kod mene izaziva utisak da imam nešto medju nogama što je vredno veličanja, jednostavno nisam takav tip. Kad padne na pet hiljada garant ga kupujem.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Pričao sam o ličnom utisku, sa 194 cm visine i 114 kg težine, malo motora kod mene izaziva utisak da imam nešto medju nogama što je vredno veličanja, jednostavno nisam takav tip. Kad padne na pet hiljada garant ga kupujem.

:D :D jednom pacijent, uvek pacijent :D :D :D

• Zainteresovan, 651 postova

Ma triumph rocket III, kad je preterano nek je preterano do kraja ;D ;D ;D

Nema tu kraja, u tome i jeste stvar. U moto industriji ima mnogo ljudi kojima smeta pamet. Jedna od posledica te bolesti je i ovaj Boss Hoss sa V8 motorom  ::)

HC4Hh_bosshoss800x600ik0.jpg

FM186_bosshoss800x600ik0.6184e2fdb5.jpg

• Drug član, 2265 postova

Svaka cast za klip!

@Srkki

Zaboravih da se ogranicim na serijske modele ::)

Boss hoss je vec tipicno americko preterivanje. Boles' kao sto si lepo napisao.

A za malo krupnije triumph je sasvim fin motorcic - doduse malo skuplji i ekskluzivniji od intrudera.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Drago mi je da nisam usamljen po gabaritima  ;D

Iako kruzere ne gotivim, ovo cudo mi je totalno promenilo misljenje! A Boss Hoss mozete da birate... od 300 ili 500 konja  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja