Nikola_00 1 Napisano Mart 8, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze koje ulje treba za mesavinu,i zamenio bi ulje u menjacu ali ne znam koje je najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Mart 20, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Za mjenjac mislim da mozes i neko motorno. A sto se tice ulja za mjesavinu, Dvotaktol sint. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_00 1 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A jel znas mozda gde mogu da nadjem filter za vazduh nigde ne mogu da nadjem pa ako znas nekog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nista ti ne pise odakle si... Nisam vidovit. U HR znam, u RS/BiH znam ali za Srbiju ne znam gdje se moze nabaviti. Ako nista drugo, big bike iz Slavonskog Broda i naruce ti ljudi sta ti srce zeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_00 1 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti iz Nisa sam,i trazio po celoj srbiji i ne mogu da nadjem nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ulja za menjac, imas u motobikeu-u IPONE Box 2. A za mesavinu ti je najbolje sintetiku, ja licno koristim IPONE 2T Scoot Run 2 i zadovoljan sam.Motul 710 je isto jako dobro ulje za nju,a sto se tice filtera ne mogu ni ja da nadjem pa ako neko zna gde ima neka napise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_00 1 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naso u svajcarskoj u hondinoj radnji 30 franaka,ali dok mi stigne stavio sam obican sundjer samo sam iseko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_00 1 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li menjao mozda semering u veljuskama pustile mi ulje i mora da kupim semering ali ne znam gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano April 23, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na kupujemprodajem semeringe, samo moras videti dimenzije tacno koje su, imas na netu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_00 1 Napisano April 23, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naso sam na yamaha barel neke za Hondu.Hvala ipak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...