vanjka 37 Napisano Mart 6, 2019 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nisam pisao godinama. Treba da kupim nove gume za TDM 900. Imate li koji dobar predlog. Domaca radnja, Grcka, Slovenija, Italija. Adj javite, unapred zahvaljujem. Pozzzzzzzzz Vanjka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Mart 6, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Gorana u Čepinu, kod Osijeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze isporuka u Sloveniju ili Italiju, pogledaj amazon.de. Ili neki drugi sajt za online kupovinu. Povoljnije je nego bilo koja radnja.Ja kada sam kupovao michelin Pilot Road 4 hteo sam ovde Michelin Pilot Road 4 TL REAR in 180/55 ZR17 (73W) WWW.REIFENDISCOUNT.DE Michelin Pilot Road 4 TL REAR ✓ Jetzt günstig und sicher bei REIFENDISCOUNT.DE online kaufen! Na kraju sam odustao i uzeo u motoshop MGR u Kuli, skuplje 30ak eur ali nema čekanja toliko. Šalju kurirskom, pa ti gume stignu na adresu gde hoćeš što je još jedna prednost, nego da sam dovlacis iz eu. Recimo naručis da srignu direktno kod vulkanizera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Mart 6, 2019 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odes u Kompp.co Batajnica i zavrsis posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 6, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moto gume - Pilot Sport WWW.PILOT-SPORT.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Uporedi cene i vidi da Dot ne bude stariji od sredine 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7815 Napisano Mart 6, 2019 -, 1764 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan https://pneumaster.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan KupiGume.hr - Prodaja guma - Auto gume - Moto gume - Felge WWW.KUPIGUME.HR Ko je u mogucnosti, ili ima nekog u Hr. kad se vrati pdv bude ok cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Mart 6, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...