Jovan GS 5 Napisano Februar 26, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 13g ponovo jašem, ali sad na duplo jačem konju .Pre 13 godina sam imao Kawasaki Tengai 650 koji me je lepo služio, dok nisam zavoleo jedrenje i prodao motor i gliser da bi kupio jedrilicu. Sa tugom sam godinama ispratio svaki motor koji je prošao pored mene i nadao se da ću jednoga dana ponovo jahati. Želja se ostvarila i novo grlo je stiglo... Nije baš nov ali je kao nov. Spremljen je i čeka proleće. Kako to obično biva brzo se nađu drugari sa kojima sam uz razgovor i razmenu iskustava brzo ušao u moto mod. Hvala Igoru iz Švice koji mi je mnogo pomogao da uvezem mašinu,Hvala Saletu na podršci i uključivanju u grupu BMW boxer i hvala @Milan3250 na višesatnim razgovorima na ovu temu u hladnim zimskim danima na Kopu, čekajući na časove skijanja i snowboard-a."Natalija proleće stiže na belom konju" taj slogan mi je u glavi dok čekam 1 april. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan3250 20 Napisano Februar 26, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Užice - Beograd Motocikl: Honda XL600V TRANSALP 99', BMW R1150GS 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo da okačim fotku umesto @Jovan GSpozdrav za Jocu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan GS 5 Napisano Februar 26, 2019 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate Milane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...