raikkonen 3 Napisano Februar 21, 2019 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Polako se spremam za sezonu (FZ6 Fazer 2006), pa bih uzeo nosač kofera (top case sa ili bez nosača za bočne kofere). Vidim da na oglasima ima nosača za FZ1, ali nisam siguran da li odgovara? Pomoglo bi mi i ako je neko već imao iskustva sa nosačima za Fazer da podeli. P.S. Zvao sam Sebu, kaže da mu se javim tek ako ne nađem ovako. Takođe, znam da nije odgovarajuća tema, ali ostala su mi dva kofera od prošlog motora i jedna jakna viška, pa ako nekoga zanima, može da mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Februar 22, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A Motoland jel si kontaktirao? Može i opis jakne... Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raikkonen 3 Napisano Februar 22, 2019 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, badzabajker said: A Motoland jel si kontaktirao? Može i opis jakne... Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Kontaktirao sam ih, mogu da nabave, ali gledam nesto povoljnije ukoliko neko ima na prodaju. Sto se tiče jakne, izvoli link, svetlo i tamno siva kombinacija šara, zbog blica je ispalo kao malo ljubičasta : Motocikli | Oprema i delovi : Jakna SOB iz Austrije - M/L veličina 20.02.2019 - ID 73164911 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Odlična moto jakna iz Austrije proizvođača SOB. Nepromočiva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raikkonen 3 Napisano Februar 22, 2019 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, bocca_bastard said: Koji koferi? Dva manja kofera, staje po kaciga i neka sitnica. Imam fotke starog motora, ali ako treba, poslaću još fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raikkonen 3 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I dalje mi treba nosač kofera, i dalje prodajem jaknu, ali sada su mi potrebne i gume 120/70R17 i 180/55R17. Uzeo bih nove, osim ako neko ima neku dobru ponudu polovnih i dobrih guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li bočni koferi Givi? I koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...