enduropetina 0 Napisano Februar 21, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Bez Prijavi odgovor kao problematičan Posto nosim naocare sa dioptrijom i zleim da vozim po sumama zanimam me da li moze nekako da se na naocaram od cross kacige skine ona plastika i tu stavi dioptrija zanima me vase mislje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Februar 21, 2019 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze.Postoje naocare koje imaju mogucnost da se ubaci dioptrija.Послато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduropetina 0 Napisano Februar 21, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Bez Prijavi odgovor kao problematičan Koje su to naocare i koja im je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Februar 21, 2019 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Moraju da imaju iznutra kao ove naocare na slici.I u to moze da se ugradi dioptrija.Nemam pojma koja je cena.Послато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduropetina 0 Napisano Februar 21, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Bez Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas mozda kojim slucjem kako se zovu to jest sta da trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduropetina 0 Napisano Februar 22, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Bez Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Februar 22, 2019 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Послато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...