Danilo82 8 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Pokusavam da sakupim informacije koje bi dovele do kupovine mog prvog motocikla. Interesuju me Vasa misljenja i predlozi. Nekako mi se najvise dopadaju naked motocikli a nisam bas siguran da su za moju visinu od 195cm.. Jos puno dilema i nedoumica.. Hvala na odgovorima i sugestijama unapred. Pozdrav, Danilo Tomasevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu svasta za tvoju visinu Nego, moras nam reci iskustva koja si imao sa motorima/skuterima i sa kojim budzetom raspolazes pa cemo vec lakse da izvedemo zakljucak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako si visok 195 onda uzmi neki enduro...necu ti napisati da procackas po forumu,nego cu ti samo dati modele,pa ti sam pogledaj na njihovim sajtovima...imas kawasaki KLE,honda hornet i ostali japanci,ali bi ove izdvojio jer se meni najvise svidjaju...ili mozda neki kros,ali sa malo vecom kubikazom da podseca na enduro... ;)edit ili mozda da uzmes nesto od 125 ili malo vise,dok si "zelen" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dodji na ušće vikend popodne, imaš isti izbor kao i na sajmu, pa vidi šta bi ti leglo i šta ti se svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu svasta za tvoju visinu Nego, moras nam reci iskustva koja si imao sa motorima/skuterima i sa kojim budzetom raspolazes pa cemo vec lakse da izvedemo zakljucak Hm, apsolutno nemam iskustva sa motorima, jednom sam vozio skuter pre 5 godina i to je to.. Hocu da kupim motor koji mi omogucava uzivanje u voznji a ne nesto za trkanje.. Budzet mi i nije nesto spec limitiran..ajde da kazemo do 7k - 8k ali zelim nov motor.. razmisljao sam o yamahi fazer s2? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji na ušće vikend popodne, imaš isti izbor kao i na sajmu, pa vidi šta bi ti leglo i šta ti se svidja... Hvala na pozivu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu svasta za tvoju visinu Nego, moras nam reci iskustva koja si imao sa motorima/skuterima i sa kojim budzetom raspolazes pa cemo vec lakse da izvedemo zakljucak Hm, apsolutno nemam iskustva sa motorima, jednom sam vozio skuter pre 5 godina i to je to.. Hocu da kupim motor koji mi omogucava uzivanje u voznji a ne nesto za trkanje.. Budzet mi i nije nesto spec limitiran..ajde da kazemo do 7k - 8k ali zelim nov motor.. razmisljao sam o yamahi fazer s2? Hvala! Odlicno, svidja mi se sto zelis nov motor. E sad, mislim da bi za prvo iskustvo Fazer bio prejak i prilicno nezgodan. Ne znam sta bih ti sada rekao, mozda Yamaha MT-03, iako u tvom slucaju ni to bas nije igracka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, a i za tvoje gabarite V-STROM 650. Motor za sve, a i nije skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, a i za tvoje gabarite V-STROM 650. Motor za sve, a i nije skup. Pretezak i prevelik za nekoga nikada nije sjeo na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, a i za tvoje gabarite V-STROM 650. Motor za sve, a i nije skup. Pretezak i prevelik za nekoga nikada nije sjeo na motor. Ali covek ima 195 cm, i oko 95kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem Kawasaki Versys Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem Kawasaki Versys Ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ceneći prethodno (ne)iskustvo Danilovo, gabarite, konjažu i cenu versusa i ja bih se složio da bi to mogao da bude "best-buy" za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan A motor bi koristio za grad, za put..? Kolike kilometraze planiras? @Zo sto ne strom? jeste tezak, al neka, nek vezba,pa polako... Strom je keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan ... Strom je keva Ovo je najjaci argument do sad, mislim da ce ga sigurno zbog toga kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja bih prvo kupio maxi skuter za neko vrijeme dok se ne ovlada osnovnim zakonima i tehnikama na dva tocka, pa tek onda motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja bih prvo kupio maxi skuter za neko vrijeme dok se ne ovlada osnovnim zakonima i tehnikama na dva tocka, pa tek onda motor... Moj šurak kupio skuter od 150ccm i poveo mene da ga provozam....meni je to extra nestabilno a ide kao vetar.Radije bih preskočio učenje na nekom skuteru ako baš moram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja bih prvo kupio maxi skuter za neko vrijeme dok se ne ovlada osnovnim zakonima i tehnikama na dva tocka, pa tek onda motor... Moj šurak kupio skuter od 150ccm i poveo mene da ga provozam....meni je to extra nestabilno a ide kao vetar.Radije bih preskočio učenje na nekom skuteru ako baš moram Mislio sam da to bude MAXI skuter (minimum 250 ccm). A ako to treba da se preskoci, onda je jedan cilindar maximum odakle treba krenuti. Mada otkud znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Maj 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a mozda i novi kle500, er6 ili nesto u toj cenovnoj grupi, a taman ostaje kesa da sve kupi od opreme, polozi, i da mu pretekne poprilicno, pa ako iduce sezone bude nesto hteo kada bude imao vise iskustva, lako moze da proda motor pod garancijom i doplati za ono sto mu se svidi i na cemu se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda da uzmes nesto od 125 ili malo vise,dok si "zelen" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala svima! Imam sada realniju sliku o tome sta mi je ciniti..btw Versys mi je i bio jedan od favorita pored Fazer-a. Najbitnije je krenuti lagano pa cu lako zameniti masinu, a ne nesto besno.. e glavu vec necu tako lako zameniti.. Pozdrav, Danilo P.S. Imam oko 105kg... )) jbg ubija me kasna klopa kod "Gage" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako si visok 195 onda uzmi neki enduro...necu ti napisati da procackas po forumu,nego cu ti samo dati modele,pa ti sam pogledaj na njihovim sajtovima...imas kawasaki KLE,honda hornet... Ne znam stvarno po cemu su slicni Hornet i KLE, osim sto oba motora proizvode japanci, nemaju vise nikakvih slicnosti. S obzirom da nema iskustva,Hornet je ipak motor sa prilicno agresivnih 100 konja, koji voli da se zavrti i ne krije svoju sportsku narav, a i najmanji je u svojoj klasi, tako da nikako nije za visoke ljude. Moj savet je da uzme neki umeren motor. Yamaha XT660 ili MT 03 su dobri motori za pocetake,proveren minarelijev agregat,milina za voznju. Jedino sto znaju da pri ostrijem dodavanju gasa malo poskoce,jer je ipak 1 cilindar,ali kad se navikne covek nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa ni fazer sa 74ks nije strasan, versys i fazer se dosta razlikuju, najbolje da sednes na oba pa vidis kako se osecas. meni se versys jako dopada, uspravan polozaj, vislji motor, duzi hod vesanja, dva klipa... za fazer kazu da se vozi lako kao bicikla... imas na forumu ljude koji voze ove motore pa se nadam da ce oni da daju utiske iz prve ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strom je keva Ma strom je ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan E izvini malopre na komentaru, ja sam ladno napisao da je strom keva!? Kakva greska, izvini jos jednom..veliki previd s moje strane..evo i dalje ne verujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...