Baki Vrsac 240 Napisano Februar 19, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Nadam se da je tema na dobrom mestu Naime, moj veliki prijatelj Marinel koji samnom odvozao turu Srbija-Rumunija-Bugarska-Grcka-Makedonija-Srbija( ) zeli ici na turu po Turskoj inspirisan nasim drugarima iz Cacka koji su postavili i putopis inace Marinel ce nam se uskoro pridruziti i u grupi a oni koji su ga upoznali znaju da ima jako veliko iskustvo u voznji i puno kilometara sa svojim Harley-ima Dakle molio bih ljude koji planiraju ovu ili neku jako slicnu turu ovoj da napisu kako bi i on video i iskombinovao se da obidje i Tursku motorom jer mu je to velika zelja. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 19, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Neće se pokajati. Za sve eventualne dodatne informacije, stojim na raspolaganju. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Februar 19, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Odusevljen je vasim putopisom i ima jaku zelju da prodje istu ili slicnu turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Februar 19, 2019 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Planiram i ja slicnu turu u junu ove godine.planirao sam da sa suprugom izvezem taj put uz neke sitne promene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 19, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jun optimalno vreme. Sve posle toga mislim da je mučenje jer je i u junu nama bilo svaki dan preko 30 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Februar 20, 2019 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.2.2019. at 18:09, Zivko je napisao: Planiram i ja slicnu turu u junu ove godine.planirao sam da sa suprugom izvezem taj put uz neke sitne promene. Ja ne planiram ,al bi iso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Mart 16, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezim temu u slucaju da neko planira turu Turska i ne zeli ici sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Mart 18, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan krecem 15 Maja Ohrid preko Grcke Istanbul-Ankara-jezero Tuz-Kapadokija-Adania i pored mora ......do Pamuk kale ...... pa Canakkale Grcka i kuci Ohrid .......so gospod napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 18, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda se sretnemo negde usput pošto ja planiram da se spustim od Stambola do Antalije .A i tazbina mi je od Brezovo.Al ne zaboravi Piperkata ne voli Turke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Mart 19, 2019 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce ove godine biti putopisa iz Turske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Mart 20, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan samo da rata ne bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Mart 20, 2019 abc, 896 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E onda to postaje avanturaPoslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...