Pablo 1758 Napisano Februar 17, 2019 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Davor @quasaar mi je sinoć javio tužnu vest da je naš forumaš Sale - Aleksandar Dubinji, na forumu @Bata, preminuo posle teške bolesti... Počivaj u miru, druže... Citiraj Hoću da obavestim sve prijatelje na i van dva točka da je naš prijatelj i saputnik Sale - Aleksandar Dubinji, na forumu "Bata", preminuo posle teške borbe duge dve godine. Sahrana će se obaviti u ponedeljak 18.02.2019. u 13h u Vrbasu, kako mi je prenela njegova najdraza. pozdrav, Davor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5791 Napisano Februar 18, 2019 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Spokoj mu duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 18, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 18, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici.Neka su mu široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 18, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Februar 18, 2019 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Salee, druže moj,dogovorili smo se da ćeš pobediti ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Iskreno saučešće suprugi i sinovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 18, 2019 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo Saleta... sad se vozi nekim drugim putevima i verovatno pazi na nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 18, 2019 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom Sale do neke naredne vožnje.... jednog dana ćemo svi mi valjda vozati motore negde na nekom lepšem mestu. Nedostajaćeš nam svima..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Sale....bez reči sam..... Počivaj u miru druže..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 20, 2019 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7705 Napisano Februar 24, 2019 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sad pročitah. Ccccc '70 godište 'bem ti sunce kalaisano. Laka mu crna zemlja, saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...