Nile. 1467 Napisano Februar 17, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za drugara, kupuje jaknu i pantalone kao i rukavice i cizme, TDM motor vozi, zanima ga samo textil sa goretex ili cordura membranom. Visina 195cm tezina 100kg, rukavice 2xl eventualno xl veci, i cipele broj 45. Ponude sa slikama bih molio. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nek se javi Laki Vladanu sa foruma Laki ima svu opremu po povoljnim cenama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ja to bas verovao Bobbri www.goo.gl/2DmkmSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 19, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, LuckyVladano said: Ne bi ja to bas verovao Bobbri www.goo.gl/2Dmkm Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Neispravan link lucky 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Februar 19, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za opremu,pantalone itd.. Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto zeza. Googlajlucky vladano kupujem prodajemSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...