Krmco 2637 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,Supruga treba da ide u utorak 19.02 na manju operaciju u Narodnog fronta.Traže joj 2 davaoca krvi,ja sam jedan ukoliko ne bude pravilo problem što pijem gvožđe par meseci unazad(malokrvan). Krv bi se davala u institutu u ulici Svetog Save.Hvala unapred Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koja krvna grupa je u pitanju? Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan A+ je njena krvna grupa.Al nije bitna krvna grupa,potrebna su samo 2 davaocaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na mene onda možeš da računaš. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba još davalaca, javi. Možeš i taj isti dan da pustiš poruku, taman razlog da izađem s posla pa na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege Evo vam moj broj telefona pa mi samo pustite sms da mogu da vam javim.06416510100621651010Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 17, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ako zatreba tu sam 060 70 20 308 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 196 Napisano Februar 19, 2019 U prolazu, 76 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel završeno i jel treba još? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim kolegama@milance019 i@milke koji su dali krv,I kolegama koji su se takođe ponudili da daju..Bili smo danas u 11h,ja nisam mogao da dam jer sam.donjuce bio na terapiji gvožđem.Još jednom svima hvalaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 21, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je operacija dobro prošla. Ako treba krvi za ubuduće, od kraja marta pa nadalje, javi se obavezno. Imam baš A+ i ionako dajem krv bar 4 puta godišnje. Davao sam početkom godine pa moram da čekam najmanje 12 nedelja do sledećeg davanja. A ti jedi malo onu pršutu umesto što se maltretiraš po doktorima i gutaš gvožđe zbog malokrvnosti...Em je ukusnije em delotvornije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...