SHOKLA 1751 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 5.3.2019. at 18:09, N.F.S. je napisao: Narucen podizac guvernala upravo! Zanemari poruku kolega.... Jbg, bio sam malo odsutan. Tek sada videh poruku. Ako treba sta, tu sam. Nenad 062/410-444 PS. Mislim da te duzina brezona uvijenih u nosac guvernale ogranicava u vezi rajzera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala naj lepse, uradio sam i namestio distancer! Majstor me je "odrao" ali polozaaaaaj! Nema cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenja radi, evo slika fabrickog nosaca kog sam skinuo... Voznja sa ovom promenom komfornija dosta, do Paracina probah upravo, zasuzile oci od srece... Bez sale, supruga svedok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su zbog 8 marta zasuzile Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexxeee... Ono jes", osecam se diskriminisano! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ufotkao sam ti danas: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega svakako, video sam iz prve ruke... (rasturao svoje danas, imas slike u ovoj temi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Mart 11, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kucnuh par prica, izgubih 20min ali obrisah... Mozda su kolege sa foruma pa da preskocim dramu Evo par "isecaka"... -Ti dam burgmanGa ko casa, nema sta da gledas.... -Zovem da ponudim nexusa 500, to ti je druze go!no od motora, ja imam 150kg i izgleda ovaj amortizer sa strane je zakuc"o! Ni neprijatelju ga ne zelim, udario sam u juga i sve sam slomio... Skuter je u udesu ucestvovao znaci? Pitam ga... Lomljen? -Aaaaa nije lomljen! Nogu sam slomio, to je ku%ac od motora... Hvala ti na iskrenosti, pozzzzz -Uopste nije bitno koliko skuter cenim! Nudim ti ga u zamenu, znaci ja tebi skuter ti meni motor Moj sugradjanin inace, nudi X9 500, prodaje ga vec godinu dana za 1500eura... 1 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3597 Napisano Mart 11, 2019 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Kucnuh par prica, izgubih 20min ali obrisah... Mozda su kolege sa foruma pa da preskocim dramu Evo par "isecaka"... Steta, po ovome ispod ima zanimljivosti itekako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Mart 18, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kawa juce prodata prijatelju,(upoznali se kada je od mene F4 hondu kupio) ostala je u Kg i u dobrim rukama! Nista skinuo sa nje nisam sem tegica. Ja po starom dobrom obicaju a sat vremena po prodaji kupih sebi vozilo Satelis 400 ABS, od prvog vlasnika, presao 7000km, pre mene drzan u dnevnoj sobi! Danas kontrola i zamena tecnosti... Malo voskiranja 6 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...