nemo 3154 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Oduševio si me rutom, pristupom putovanju i putopisom. Ruta je meni intresantna zbog Švedske. Pristup putovanju istupa od proseka. To, da si krenuo sa učenjem švedskog jezika je fenomenalno. Kao prvo, fascinirao si lokalce, kao drugo, dobro si iskoristio tu prednost. Vidi se da si obrazovan i da ne ceniš samo kilometražu i pređen put nego da umeš da uživaš i u sferi ne-motociklizma (muzeji, kultura...). Tvoj putopis je lektira koja se čita sama od sebe. Nema zamaranja, razvlačenja... samo zanimljivi podaci i detalji. Možda koja fotografija više ... 5 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Fico, odlicna tura, odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 10, 2019 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,uzivalo se čitajuci tvoje putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Jako lepo napisan i veoma lagano se cita I mogu sa sigurnoscu da ti kazem da to gostoprimstvo i otvorenost koju si doziveo, zavisi samo i iskljucivo od tebe. Ti si takav da si to privukao i otvorio u ljudima. Jako lepo i korisno stivoI ja sam 'teo da kažem da si svojim znanjem jezika mnogo mnogo doprineo da se domaći tako srdačno ponašaju.Svaka čast i srećno u novim avanturama.PS. i nama s tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Fićo lep doživljaj i šteta što devojku nisi poveo, bila bi to još veća avantura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala još jednom svima na lepim rečima. Trenutno nisam u zemlji, pa zaostajem sa odgovorima, ali pojedini komentari su mi bili posebno dragi. Neću ih sad izdvajati, vi koji ste ih napisali verovatno znate koji su. Što se tiče Vildmarksvägen-a, upoznao sam Šveđane koji su mi rekli da je fantastičan. Putovali su kamperom gore i rešili vrlo temeljno da istraže okolinu. Potreban je ceo dan za obilazak koji nisam imao u tom trenutku, pa sam ga zaobišao jer stvarno nije preporučljivo noćiti gore u šatoru van kampa iz više razloga. Kako slobodnog smeštaja za taj dan nije bilo, usled prevelikog rizika da ga ne pronađem sam produžio pored njega. Koga interesuje, na ovom linku ima par slika i informacija, baš bih voleo da vidim iskustva na forumu jednog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @djolji Samo da rešimo tehničko pitanje prtljaga na Hondici za nas dvoje i sledeći put ću morati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 11, 2019 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Fićo! Koliko ti je bilo dobro govori osmeh na fotkama Mene prijatelj zvao da ga posetim u Trondheim pa se lomim opasno da krenem. pre 29 minuta, sargeras je napisao: @djolji Samo da rešimo tehničko pitanje prtljaga na Hondici za nas dvoje i sledeći put ću morati. Veruj mi bolje bez žene Odlepio bi već do Berlina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Filipe, nisam ni ocekivao da ce biti losiji putopis. Imam potrebu da se obratim moto -zajednici a posebno ljudima koji Filipa ne poznaju licno. Nikada me niko u moje 53 god."nije bas malo" nije tako brzo kupio i usao u krv. Druzili smo se samo jedno popodne i vece a ostavio je utisak kao da se znamo cijeli zivot. Svojim ponasanjem, kulturom, postovanjem, vaspitanjem, obrazovanjem ...., pa to je prosto jedan nevjerovatan mladi covjek. Cestitam roditeljima kada su uspjeli da odgoje ovako dijete-covjeka. Zelim ti sve najbolje u buducim voznjama i privatnom zivotu. 5 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Odlično, pročitao u dahu i kao da sam i ja putovao sa tobom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Februar 11, 2019 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, pre svega, na autentičnom životnom stilu, iz koga se izrodio i ovaj divni putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis,malo si nam priblizio zemlje u koje se ne putuje bas cesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 2/11/2019 at 11:50 AM, djolji said: Fićo lep doživljaj i šteta što devojku nisi poveo, bila bi to još veća avantura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A moze li se na takve puteve Kawasakijem? Ovi moji pajtasi nesto mrmljaju o NordCapu, pa i meni nesto misli lutaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 3, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjeli mlada i ja i post po post... Oduševila se ona, ja glumio oduševljenje jer mi je to, jelte, mlako, posle trećeg čitanja... Tjeraju me ljudi da se počnem pakovati a ja ni motor za ovu sezonu kupio nisam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Mart 7, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nemo je sve rekao u svom postu, pa da ne ponavljam, samo potpisujem. Hvala za ovaj motopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Procitao sam ga u cugu. Extra aamo tako nastavi i puno bezbednih km ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasabike 7 Napisano Mart 9, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Piaggio Vespa PX 200, Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11714 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno napisano,svaka cast,kao da sam bio s tobom-i konacno neko ko voli prirodne nauke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano April 19, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis! Bravo! A to što si naučio jezik pa krenuo je totalno next level! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 19, 2019 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan On 2/8/2019 at 5:24 PM, sargeras said: Da bih ga podigao na centralni štender sam, moram da skinem kofere i torbe, a to ne mogu kad nemam ćopu. Čak i kada nema prtljag ga je teško podići na centralni, a kada se stavi za mene postaje potpuno nemogće. Nisam uspevao čak ni na uzbrdici sam. Prvo, hvala sto si se potrudio da nam preneses utiske sa putovanja kroz ovaj zanimljiv putopis. Drugo, nisam snimio kakva je konstrukcija centralnog stendera na tvom motoru, ali pretpostavljam da motor dizes (vuces) rukama na njega. Dakle nedostaje ti ona "stikla" na koju nagazis (ako treba i svom tezinom), i bez napora za ruke postavis motor na stender. Vjerovatno to ima na vise motora, ali mozes da pogledas kako to izgleda na GS. Vrlo jednostavno da se napravi, a mnogo znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano April 24, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima jos jednom na lepim recima! Sto se stendera, on je SW Motech i pomenuta "stikla postoji, samo je jednostavno prekratka da bi predstavljala ozbiljnu polugu. Kada je motor rasterecen, nema nikakvih problema, ali sa 3 puna kofera i dve rol torbe preko toga, jednostavno je nemoguce da jedna osoba mojih gabarita uspe da ga podigne. Kada bih imao nekih 30tak kg vise, sve bi bilo mnogo lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Masni 0 Napisano Jun 15, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda CBR125R Prijavi odgovor kao problematičan Занимљив пут и занимљиво испричан. Читах га до ситних часова. Свако добро и велики поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost Moto 4 Napisano Jun 15, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1300S, APRILIA RSV1000R, YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dečko na - Ozbiljnom podvigu - Pripovedačkom umeću - Vaspitanju i načitanosti koja se retko viđa danas. I hvala za vise nego odličan putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LjubomirMK 50 Napisano Avgust 21, 2019 U prolazu, 59 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: BMW R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara koliko dana, koliko obaveza, brige i koncetracije... a njemo osmeh od uva do uva od prvog da poslenjeg dana!!!! SVAKA TI CAST COVECE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...