Mladen990 163 Napisano Februar 2, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Drugari dugo vec imam ovu kacigu, dobio sam je od drugara jos kad sam svoj prvi skuter vozio, primao sam se da vozim pravi motor pa otud i zelja za pravom kacigom. Kod mene je vec 5 godina u stanju kao sa slike. Ne koristim je od 2017 godine, draga mi je, ali ne daju mi se novci za stickere ili da je dam nekome da je prefarba i dovede u red. Kacigi inace nista ne fali osim estetskih stvari koje su prikazane na slici. Kaciga je L velicine. Cenim je 20 evropskih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13143 Napisano Februar 2, 2019 Ne silazi, 7466 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupim skuter Apriliju Habanu pre skoro 10 godina. Veze nisam sa motociklima imao i ljudi sa foruma po pitanju kacige mi napisaše da kupim isključivo integralnu kacigu a ja hteo jet jer kao to je skuter pa se uklapa. Hoochie Man dok je tada bio aktivan na forumu me saceka kod glavne autobuske stanice i odvede me da kupim kacigu u Gevari. Vozah se tako par dana, sam se sebe zeznem i proklizam prednjim točkom, omlatim glavu direktno u bradu. Nisam znao šta me snašlo. Samo jedna kaciga postoji a to je integralna, bilo 50cc ili 2000cc 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Februar 2, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre zastite nikad dosta, zato evo kaciga za male pare ... @bocca_bastard neka mehanicka, bila jeftina pred novu godinu pa sam pazario, ako hoces mogu da ti prodam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Februar 9, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Drugari 2000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...