robit 1 Napisano Januar 31, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pula Motocikl: yamaha traser 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa.Pisem iz Pule i sve Vas lijepo pozdravljam.Zamolio bih Vas nekakve informacije koje bi mi pomogle u planiranju puta.Naime krajem maja mjeseca sa suprugom bi krenuo malo po Bosni i spustio se do Crne Gore a zatim preko Durmitora bi usli u Srbiju.Valjda nece biti snijega.Zamolio bih Vas neke informacije kud najbolje krenuti za Bg izbjegavajuci auto cestu a opet sta je vrijedno za vidjeti..pogotovo prirodu..Pretpostavljam da za spavanje se nije problem snaci?Hvala unaprijed 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to posle susreta u puli.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robit 1 Napisano Januar 31, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pula Motocikl: yamaha traser 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo iz Pule.Susret od Twin Horna je krajem 8 mjeseca jedino ako ne mislis na neki manji moto susret..Svake godine krajem 5 mjeseca idemo negdje 15 dana.Ove godine smo se odlucili za Vase krajeve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Januar 31, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Klasika je Foča, Višegrad, Mokra Gora. Dalje možeš levo na Perućac, Bajnu Baštu i Drinom ili desno Užice, Požega, Divčibare, Valjevo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj susret.U Medulinu 25-26.05 ,skup V stromova,dolazi nas 15ak iz Srbije,biće i iz Makedonije ,Bugarske....Al da se vratimo na temu,Ako dolaziš iz C gore,možeš preko Zlatara prema Sjenici(tu ti mogu dati preporuku za prenoćište, Ja sam 2 puta spavao tu),od Sjenice možeš da kreneš prema Ivanjici da vidiš meandre Uvca,ili ka Novom pazaru na ćevape.od Pazara ideš prema Kraljevu dolinom jorgovana.E sad ne znam koliko dana planiraš u Srbiji da budeš, Možeš iz C gore i na drugu stranu,Prema zlatiboru,tari,Bajinoj bašti,debelom brdu...IliIz C gore pređeš u Novi pazar,pa na,sjenicu, zlatar,Nova varoš,Zlatibor, Tara,....Javiće se sigurno kolege iz tih krajeva da ti kažu šta je dobro obići, šta videti,... Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robit 1 Napisano Januar 31, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pula Motocikl: yamaha traser 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za savijet.Bacim pogled na kartu.Ako budete dolazili u moj kraj duzan sam pice ili veceru.To vazi i ako se sretnemo negdje po putu tu kod Vas..Jos jednom veliko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 25-26 u Puli,Medulin. Takođe i za tebe važi kad budeš u Srbiji da se baviš,možemo i neko prenoćište organizovati u BGd.Vidi na karti na koju bi stranu išao u Srbiji pa da ti predlažemo. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robit 1 Napisano Januar 31, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pula Motocikl: yamaha traser 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za te susrete.Ako Vam bilo sta zatreba slobodno se javite za bilo sta sta Vam mogu pomoci.Vjerovatno cu tada biti na putu ali ako slucajno to otpadne imate sva ekipa pice od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robit 1 Napisano Januar 31, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pula Motocikl: yamaha traser 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kada malo pogledam i odlucim,javim se sa informacijom.:))Veliki pozz i hvala od Robija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...