VR46 585 Napisano Januar 28, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za drugara. U pitanju je BMW R65 1981god. Preradjen u Cafee Racera-a. Dobijen u nekoj kombinaciji i samim tim nismo upuceni kako je i sta je radjeno. Motor je mehanicki u odlicnom stanju. Sve radi. Istekla registracija. Prenos obavezan. Moze zamena za razno (motorcikli,automobili...) Cena : 4000e (Za kes je naravno stvar dogovora) Kontakt na PP ili na 0640857295. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 30, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je samo (mozda glupo) kako registrovati ovakav motor u nasoj zemlji posle ovog zakona o registraciji? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 30, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Neki tvrde da nije problem. Medjutim, vidim nekoliko primeraka u prodaji.... istekla registracija. Mene isto zanima, imam CB 750f i nasao sam jos jedan stari motor koji bi uzeo samo radi prerade, ako moze da se registruje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Januar 31, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Верујте ми да немам појма,колико знам овај R65 фабрички није претерано велика разлика,осим фара и репа,тачније цео је го,тако да... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4517 Napisano Januar 31, 2019 motoras, 2537 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, VR46 je napisao: Верујте ми да немам појма,колико знам овај R65 фабрички није претерано велика разлика,осим фара и репа,тачније цео је го,тако да... I auspusi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16141 Napisano Januar 31, 2019 moto merkat °°, 4992 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ali racer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 31, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan @VR46 nema veze koliko je fabrika ili nije, ja sam jedva registrovao motor zbog pancirnih creva i auspuha koji nije fabricki, sve ostalo je fabrika, ali oni ne prave razliku. I to jos zivim u Pozarevcu gde kontrola nije striktna kao u BG-u gde se svi plase od inspekcije. Prijatelj koji drzi jedan tehnicki pregled mi je rekao da za sve prepravke na bilo kom vozilu moras napismeno od proizvodjaca (u ovom slucaju od BMW-a) da imas saglasnost i dozvolu za te iste prepravke. Mozda su popustili malo jer je sve to apsurdno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...