Floyd**** 15 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Prokletinja...ja bih isao, ali imam radnu subotu kao i radnu nedelju ... bas su nasli kada ce vezbe na terenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem posle 14h i tamo cu da nocim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim pa se vidimo gde bo otprilike mogli da se nedjemo, mogli bi kod cesme zato sto samo jedna ima pa je lako naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kod koje cesme mislis? a mozemo i na petlji na miseluku. koji dan i u koliko sati planirate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zanima me kada je defile kroz grad, znaci u koliko sati ce biti u petak, i u koliko sati u subotu, i odakle se krece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim u subotu oko jedan znaci u jedan i petnaest minuta cu biti na miseluku pa mozemo svi zajedno odande da odemo na susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno, ja sam tamo onda isto, najverovatnije. ili cu biti hondom ili atvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan sve prazne price..... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sve prazne price..... :-\ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako mislis ti sve prazne price...ako je receno da ce se ici,ici ce se.... a kad to uopste pocinje???kada treba da smo tamo?hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan kako mislis ti sve prazne price...ako je receno da ce se ici,ici ce se.... a kad to uopste pocinje???kada treba da smo tamo?hvala... Danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ko god bude isao na susret sa ovoga sajta mozemo da se nadjemo u 1i15minuta na miseluku pa da onda svi odatle odemo na susret ako ne hajde onda clanovi ovog foruma da se negde parkiraju kod cesme za vodu koja se nalazi kod one narandzaste zgrade i one ozidane rupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Zelim Vam svima lep provod... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajde ko god bude isao na susret sa ovoga sajta mozemo da se nadjemo u 1i15minuta na miseluku pa da onda svi odatle odemo na susret ako ne hajde onda clanovi ovog foruma da se negde parkiraju kod cesme za vodu koja se nalazi kod one narandzaste zgrade i one ozidane rupe ja najverovatnije dolazim na miseluk, valjda ce i laki, ko jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam veceras malo i mogu vam reci da se masa polako skuplja, bendovi sviraju. Bice fino. Samo sto je noc jako hladna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Stizem na Misheluk u 1 i 15,neznam kako cemo se prepoznati jedino? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u subotu u beogradu.. a u nedelju cu biti na misheluku bukvalno od jutra vidimo se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja i drug trebali da idemo pa princ zaribao...sutra i dalje dolazim makar dubeo na trebavicama do tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Stizem na Misheluk u 1 i 15,neznam kako cemo se prepoznati jedino? Ako tako kazes eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 30, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja cu biti na jednom od ova dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je defile u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam u subotu je defile u 16h, ima i danas ali ne znam tacno kada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Danas nije aktuelno.Imam defile neispravnih kompjutera po servisu,koji ce da potraje pa necu stici u NS ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 30, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Axx 'bem ti posa', malo cu okasniti ali stizem za vecernji parti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...