Savan 8689 Napisano Januar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pre neko vreme sam prodao tomosa starog jer je uveden neki zakon o zabrani dvotaktnih skutera u centru grada a ujedno i država dala dobru subvenciju da bi se otarasili tih starih kršića. Ideja je bila da kupim novi tomos automatik koji zadovoljava euro4 normu. Medjutim zavalili su mu cenu, skoro 2k eura, to pod jedan. A pod 2 problemi sa firmom matičnom i ko zna kako će ići sa snabdevanjem za delove. Čitam loše recenzije za garanciju. Eto tako odlucih uzeti nekog kineza. Ali šta da uzmem, gledam cene, sasvim OK, 1200 za neki retro model sa iki bez vetrobrana je stvar pogadjanja cene. Ali šta uzeti, sve su neke marke sa 3 slova, AGM, IVA, BTC, SYM.. Ne znam koliko su poznate marke uopšteno ali ajd evo par linkova AGM Retro scooter EURO4 kopen of leasen online vanaf 1449 euro ALLIN WWW.FASTFURIOUSSCOOTERS.NL Stel zelf je eigen AGM Retro scooter samen online. Scherpste prijzen Ruim aanbod Proefrit mogelijk Betalen via Ideal = GRATIS ART slot BTC Legend EURO4 retro scooter kopen of leasen vanaf €1299,- WWW.FASTFURIOUSSCOOTERS.NL Stel zelf je eigen BTC Legend EURO4 samen online. Scherpste prijzen Ruim aanbod Proefrit mogelijk Betalen via Ideal = GRATIS ART slot Iva Venice EURO4 retroscooter kopen of leasen goedkoop onlione WWW.FASTFURIOUSSCOOTERS.NL Stel zelf je eigen Iva Venice retroscooter EURO4 samen online. Scherpste prijzen Ruim aanbod Proefrit mogelijk Betalen via Ideal = GRATIS ART slot Turbho RG-50 retro scooter kopen of leasen online WWW.FASTFURIOUSSCOOTERS.NL De goedkoopste Turbho RG-50 scooter koopt of leased u bij Fast & Furious Scooters. Wij bezorgen Turbho RG-50 retro scooters door het hele Nederland Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 20, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Električni bicikl? BTW, ovo sve na slikama izgleda jezivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 20, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel' bitno da je kineski i da je nov? Mozda da pogledas neku dokazanu marku polovan sa malo kilometara? Trazis 50cc ili ti i 125cc radi posao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imam biciklo. Sa najstarijim sinom sam prošao grad uzduž i popreko na tomosu. Sad je cerkica na redu a devojčici ipak lepše stoji neko lepo skuterce. Nama momcima niko nije zamerio da smo seli i na magare. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel' bitno da je kineski i da je nov? Mozda da pogledas neku dokazanu marku polovan sa malo kilometara? Trazis 50cc ili ti i 125cc radi posao?Tražim do 50ccm jer onda može na plave tablice, ogranicena brzina do 25kmh, pa ne treba kaciga pod obavezno mada mi smo svakako nosili. A uz to može se i biciklističkim stazama se voziti. Kinez samo zato sto je povoljan a svakako je nov pa očekujem da se neće kvariti bar prvih godinu dve tri jer je nov a ujedno i pod garancijom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 20, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, ok. To je izgleda bas specificno za Ravnozemsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste (pretpostavljam) u suštini možeš da biraš skuter hoćeš li ga registrovati na 25kmh plave tablice i ograničen. Ili normalno na žutu tablicu gde nije ograničen i ide fabričkih 50kmh. A gledajući nekako ove kineze sve mi se čini da je to jedno te isto gde samo razliku pravi plastika okolo i bedž sa natpisom firme. Ali ajde rek’o da pitam da ne bude posle sto sam uzeo agm a ne BTC jer ... da ne izmišljam sad fiktivne razloge. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Januar 20, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha Savan pici tomosom kroz holandiju, ako uzimas za ceru batali male tockove imas one skutere sa vecim tockovima, zakon su.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 20, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj SYM je vec ozbiljna marka u odnosu na te ostale. Sad sam pogledao i ti imas model SYM tonik sto zovete snorscooter/snorfiets sa 25km/h. Pre bih uzeo to nego ove ostale sa tri slova. Evo neki polovni Sym Tonik Snorscooter - Innobikes INNOBIKES.NL Merk: Sym Type: Tonik Soort: snorscooter Bouwjaar: 2012 Km stand: 9.196 km Kleur: blauw/wit Kenmerken: Voorzien van all... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 20, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan a evo i nov novcijat za 1500 jevreja Sym Tonik – Stadscooters STADSCOOTERS.NL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan nekako mi se svidjaju oni retro modeli koliko lose moze biti to kinesko cudo? Par voznjica godisnje po 20 km..maks. A evo nadjoh kod nekog drugog prodavce nesto slicno za 1049 i sa svim opcijama pa cak i lanac sa katancem -1250 Senzo GT2 Exclusief Rood-wit | Voordeelscooters.nl WWW.VOORDEELSCOOTERS.NL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ili ovako nesto, ali ode onda cena skoro duplo Sym Jet14 Rood | Voordeelscooters.nl WWW.VOORDEELSCOOTERS.NL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нашао сам ти скутер повољно, власник гарантује да не прелази 25 на сат. Сигуран сам да би га дао испод 900€. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Al nije retro otpada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan taj je RAT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3364 Napisano Januar 21, 2019 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ćale kupio pre jedno 4 godine nov kineski skuter, Johnway 150ccm. Na oko stavrno lep, farovi malo čak podsećaju na R1, robustan, veliko sedište za dvoje, ali... Po meni totalno bačene pare, sav se vrlo brzo sve razdrndao, plastika užasnog kvaliteta krcka i lako puca, na nekoliko mesta oštećenja od minimalnih udaraca (retrovizri npr. popucali), disk napred stalno škripne u jednom položaju, auspuh je bez ikakve izolacije tako da posle 3 minuta vožnje ako ga slučajno dodirne mogu se očekivati opekotine x stepena. U startu ima snagu ali samo do 70 kmh, što mu je i maksimalna brzina. Potrošnja 8 litara. Udobnost i vozne karakteristike NULA, znači blagi užas kako se to vozi, uz konstantan osećaj stegnutosti i pripremljenosti za pad. Ja sam ga probao kad je stigao i još jedno 2-3 puta na kratko po komšiluku. Ne kažem da su svi kinezi takvi, ali ovo je moje iskustvo. Ako bih morao sad da kupim kineza, nikako bez detaljne probne vožnje, i obavezno bih uzeo model sa što većim točkom jer se oseti razlika u vožnji, a iznad svega u bezbednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 21, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja 8 litara?To je baš za naftaše, a na stranu što dvotaktni Tomos manje zagađuje... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Mene je Peda Piccolo sluzio dve godine, crkavalo nesto non stop ali nista oko agregata. Nikako nije radio pokazivac goriva, cesto sam popravljao brzinometar, plastike su katastrofa, jednom kad se rasture vise im nema sklapanja i sve je to trajalo ok za voznju po gradu dok jednog dana nije crklo elektronsko paljenje pa onda svaki put na kurblu i to je trajalo godinu dana dok nije zapistao i iz njega iscurelo svo ulje, nemam pojma sta se desilo sa njim posle svih problema nemam ni zelju da ga gledam, stoji u supi i stajace dok se ne raspadne. A da i potrosnja je bila oko 5-6 litara. Moja komsinica vozi neki keeway vec godinama, mozda je keeway bolji od pede. U svakom slucaju zaobidji Pedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ugrckoj iznajmio neki sym,to se samo vozi niti ko sta popravlja niti gleda, verujem da ako su ga uzeli da ga iznajmljuju vrv vredi. Deset dana sam ga vozio nije ni stucnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 21, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Savan je napisao: ili ovako nesto, ali ode onda cena skoro duplo Sym Jet14 Rood | Voordeelscooters.nl WWW.VOORDEELSCOOTERS.NL po meni ovo dole ti je kompromis izmedju tog skupog i retro kineza sa retro kvalitetom Sym Fiddle II Rijklaar – Stadscooters STADSCOOTERS.NL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7690 Napisano Januar 21, 2019 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekad imao kineza od 150ccm (GY6)... Radio je super celu sezonu, do prvog kvara! I tad je pocela igranka. Vrlo brzo posle toga sam ga bacio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 21, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ni carape ne uzimam od kineza a kamoli nesto skuplje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan SYM nije kinez, ali je kosook. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...