NinjaZx10r 1 Napisano Januar 20, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Moje ime je Ivan, dolazim iz okolice Zagreba i vozim Ninju Zx10r, 2006 godinu! Prosle sezone smo napravili cca 13 000km, ali s obzirom da je moja sezona trajala samo 4 mjeseca, zadovoljan sam! Nadam se ugodnom druzenju i razmjeni informacija o putovanjima i opcenito o motorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 20, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добро дошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan d dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...