Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Kao što i sam naslov kaže, u planu mi je da u julu mojom „aždajom“ (gilera runner sp 50) krenem na mini - turneju po Srbiji. U nekih 5 dana bih obišao 20-ak gradova. Ovako sam ja to zamislio: Dan I Čačak - Požega - Užice - Zlatibor - Nova Varoš - Sjenica - Novi Pazar (214 km) Dan II Novi Pazar - Kopaonik - Prokuplje - Niš - Zaječar (276 km) Dan III Zaječar - Donji Milanovac - Golubački grad - Požarevac - Smederevo - Beograd (258 km) Dan IV Beograd - Pančevo - Vršac - Zrenjanin - Temerin - Novi Sad (240 km) Dan V Novi Sad - Sremska Mitrovica - Šabac - Loznica - Valjevo - Divčibare - Čačak (314 km) Svaki savet je dobrodošao, gde prespavati, šta posetiti, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13927 Napisano Januar 20, 2019 Integrisan, 7675 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu velike dnevne kilometraže za 50cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam prelazio i do 400 km na dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Januar 20, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pre treba da ide u "Predlozi za izlete i putovanja" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, moja greška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2016 Napisano Januar 20, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zajecara moj ti je predlog Kladovo pa dunavskom magistralom Donji Milanovac pa na dalje propustices ako ne usvojis jedan od najlepsih puteva na celoj toj tvojoj turneji a to je put od Kladova do D.Milanovca ispod legendarne Miroc planine i kroz "Kazan" gde je Dunav najuzi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sveto, predlog se usvaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2016 Napisano Januar 20, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Scholesy198 je napisao: Hvala Sveto, predlog se usvaja. Ako zalutas u Bor slucajno javi se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko me put nanese, javljam se obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3166 Napisano Januar 20, 2019 8-bit, 1921 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Scholesy198 samo napred. Računaj da si za Novi Sad rešio smeštaj i klopu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 20, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Исто важи и за БГ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam, ljudi. Baš sam prijatno iznenađen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno podeli utiske, slike i izvestaje, dosta ljudi bi rado pratilo temu Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan To svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 20, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega! Videli smo se jednom na semaforu u Čačku letos i na kratko prozborili koju o tvojim putovanjima. Samo napred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da mi fali kubika i konja pod zadnjicom da bismo bili kolege, ali hvala na tome. Sećam se susreta, bilo je to u Nemanjinoj na semaforu. Uvek rado i sa uživanjem čitam i gledam tvoje vožnje i putopise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 20, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da smo svi na dva točka kolege, bez obzira šta je ispod dupeta. Isto se javljam i pozdravljam na putu i jače i slabije motore kao i bicikliste. 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da smo svi na dva točka kolege, bez obzira šta je ispod dupeta. Isto se javljam i pozdravljam na putu i jače i slabije motore kao i bicikliste. To se ceni Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan ma samo vozi.i slike i utisci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 662 Napisano Januar 20, 2019 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Scholesy198 je napisao: Dan II Novi Pazar - Kopaonik - Prokuplje - Niš - Zaječar (276 km) Ako se ne varam od Nisa ides preko Svrljiga i Knjazevca za Zajecar? Ako je tako, daleko je jul ali ako mi obaveze dozvole i ukoliko tebi naravno to ne smeta i ne kvari planove, mogao bih da te Sacekam u Nisu i pravim ti drustvo tih 100-tinak km (na svom motoru, naravno). Svaka cast za plan i poduhvat, samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mi zadovoljstvo, naravno ukoliko tebi nije smor da tu deonicu voziš znatno sporije nego što si navikao (ne znam da l' si video da ja vozim skuter od 50cc). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 662 Napisano Januar 20, 2019 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, naravno. Pa pazi, ako ti mozes da izvezes planiranih 1000+km tom brzinom, a ja ne mogu 100, onda ne trebam ni da vozim motor. Samo da vozis 40-50km/h, da mogu da ubacim u trecu i bez brige Ja sam pre par godina 125cc vozio u drustvu starijih momaka koji su bili na R-ovima 600 i 1000 kubika, tako da opusteno razumem situaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je teren od Niša do Zaječara, ali po ravnom može i 70-80 km/h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 662 Napisano Januar 20, 2019 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nikada nisam prosao tim putem, ali koliko vidim cekaces ti mene a ne ja tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2322 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Tu je brzina najmanje bitna, ja uživam u vožnji i predelima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...