sashac 8204 Napisano Januar 14, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno zene ko zene,uzele mi pogresan broj.Nova kosulja,najnovija kolekcija Tommy Hilfinger 2018-2019.Ja je dajem za 60 evra.XXL velicina,i bas je smekerica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Januar 14, 2019 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pocepana? 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 14, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti mala ili velika, stavi me opet na muke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17044 Napisano Januar 14, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ZEMZEM je napisao: Jel ti mala ili velika, stavi me opet na muke Pa verovatno je mala. Vidiš valjda da se sva pocepala dok je pokušavao da je navuče na sebe. 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 14, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ZEMZEM je napisao: Jel ti mala ili velika, stavi me opet na muke Velika,taman za tebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 14, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike fazera da vidimo sta si polupao od plastika 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 14, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, hard_rock je napisao: Daj slike fazera da vidimo sta si polupao od plastika Pupu daleko bilo.Eno ga uziva u garage... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 14, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da offujem Zasto ljudi govore HilfiNger? Citajte lepo sta pise Ali brdo ljudi tako kaze, Sashac nisi jedini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 14, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, markulja je napisao: Malo da offujem Zasto ljudi govore HilfiNger? Citajte lepo sta pise Ali brdo ljudi tako kaze, Sashac nisi jedini slikovitije je,zvonkije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 14, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, sashac je napisao: Velika,taman za tebe... Ufffff, bacio si me u matematiku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, markulja je napisao: Malo da offujem Zasto ljudi govore HilfiNger? Citajte lepo sta pise Ali brdo ljudi tako kaze, Sashac nisi jedini Zato što se rimuje sa ofinger 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sashac, imam ja jednu sjajnu snajderku. Ma nece da se uopste poznaje gde je bilo pocepano ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 14, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imate nekog za plastike... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto se prodaje danas. Da se prodavala pre 20 godina vakva za nove pare,tek bi bilo komentara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 14, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, gox je napisao: Dobro je sto se prodaje danas. Da se prodavala pre 20 godina vakva za nove pare,tek bi bilo komentara Slazem se 100%.Moja cerka nema jedne citave pantalone... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne dodje moda da se nose takve moto pantalone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Januar 15, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je dok su gace citave. A kosulja je vrlo interesantna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mada još nisam video da se prodaju pocepane gaće Malo se zezamo. Tomy je odlična marka i košulja je predobra. I ja sam u Torontu kupio Buffalo farmerke iscepane i to baš. Leti najviše njih nosim. Bez šale ali na najvećim vrućinama lufteri rade posao. Maksimalno su prijatne. Preporuka za košulju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Sashac je nas drugar, inace ga ne bi zezali. Popularna marka, ceka se verovatno samo neko kome ce odgovarati velicina. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 16, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Januar 17, 2019 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U firmi u kojoj sam nekad radio, kad god je u Tommy- u bilo snizenje, direktor je krao pare, covek je bio fanatik za ovaj brend, kako je znao i radnike da zajebe za pare mi smo se dosetili da mu non stop kukamo kako idemo negde a nemamo sta da obucemo, trazili smo mu na zajam a posle zadrzavali, naravno on je imao toliko stvari da smo mi birali samo nove i nikad mu nismo vracali, ja mu za jedan Bozic uzeo novu jaknu i cipele reko idem prvi put u tazbinu pa da ostavim utisak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 24, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...