Simkelica 3 Napisano Januar 11, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Milicinica Motocikl: Aprilia RX motospania Prijavi odgovor kao problematičan Са чиме је најбоље очистити масноћу са ланца и ланчаника и са чиме после тога подмазати? Које уље предлажете када будем мењао у мотору? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Januar 14, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Ko što reče kolega, petrolej je najbolji. Ja sam svasta probao... sprejevi za ciscenje lanca su preskupi i losije rade posao. Flasa petroleja kosta 60din i traje min.godinu dana.Na kraju krajeva u vecini user manuala za japanske motore preporucuju kerozin (što mu dođe petrolej)Za podmazivanje imas na MOL pumpama sprej za podmazivanje lanca na motorima, oko 600din. Sasvim dobar, sa teflonom...Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 15, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima flasa za 60din??? Ja je placam oko 300 po farbarama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 15, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @milos-v Nema nigdje, ali je jeftino! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simkelica 3 Napisano Januar 15, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Milicinica Motocikl: Aprilia RX motospania Prijavi odgovor kao problematičan 230 дин у железнику 900мл флаша Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Januar 16, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima flasa za 60din??? Ja je placam oko 300 po farbarama.U Novom Sadu, u "URADI SAM" sam placao 60-70dinSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...