Biker Boy 2807 Napisano Maj 5, 2008 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Citam u blicu i neverujem... motorciklista u alkoholisanom stanju dosao u Urgentni centar posto je prethodno pao sa motora u Zemunu.On ipak nije mogao da se seti gde se i kako nesreca dogodila.Policija nije uspela da pronadje njegov motor. :o Iskreno jedno desetina puta sam sedeci u mad maxu i sam doziveo da dolaze pijani bikeri koji jedva sidju sa motora,i dodju jos da se nalocu i onda idu kucama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 5, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih retosa ima... Alokohol i voznja BILO CEGA nikako ne idu... Dobro mozda idu ali samo u urgentni ili na groblje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Maj 5, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Alkohol i volan nikada zajedno pogotovo na dva točka. Ali nažalost neki pivo ne smatraju alkoholom, pa to se najbolje vidi na moto skupovima, samo treba prebrojati motore i šatore i uvidećete disproporciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Neko naisao na motor u jarku i ladno ga pokupio. Moguce je da je neko stao da poveze bajkera do urgentnog a motor ostao. Inace imamo vec temu o tome http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17947.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 5, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Alkohol i volan nikada zajedno pogotovo na dva točka. Ali nažalost neki pivo ne smatraju alkoholom, pa to se najbolje vidi na moto skupovima, samo treba prebrojati motore i šatore i uvidećete disproporciju. Vazi sto pivo nije alkohol, neki dan se vracamo iz Smedereva (drugari svirali u MK Streetfighters). Zaustavi nas murija i drugar koji je vozio naduva 0.51 i popije kaznu. Popizdeo je posle toga jer pio SAMO pivo. Necu ni da pomenem da sam pijan kao cep lezao odvaljen na prednjem sedistu, a kola BAZDE od isparenja ;D tako daa... Ma nije strasno pivo, samo nek se loce :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Polako sa tim komentarima....HIK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam apsolutno protiv alkohola i vožnje u isto vreme. Vozio sam se sa pijanim vozačem kada smo udarili čoveka pored puta i slomili mu butnu kost i ruku. Bukvalno smo uleteli u grupu ljudi koji su sekli drva za zimu pored puta jer je vozač bio pijan. Ja sam odmah izašao iz kola, a vozač je nakon toga pobegao. Trojica sa sekirama oko mene i jedan koji jeca... Trauma. A zamisli sebe srećnog i pijanog kako veselo ne primetiš dete koje ti istrči na ulicu... Vredi li sve to par piva? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstic Nenad 8 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd - Čukarica Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Alkohol i volan nikada zajedno pogotovo na dva točka. Ali nažalost neki pivo ne smatraju alkoholom, pa to se najbolje vidi na moto skupovima, samo treba prebrojati motore i šatore i uvidećete disproporciju. Ako smem da primetim, neki piju pivo i iz medicinskih razloga, da razbiju kamen u bubregu Ako je kamen veći, onda je terapija svakodnevna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 8, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj lik je odličan, našao je Urgentni a ne zna gde je pao i gde mu je motor... ;D Čime je došao u Urgentni, busom? Bog čuva pijance... Ne uvek baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista nije cudno sto ne zna gde je pao i gde mu je motor-sve zavisi sta je pio. Ja cepam samo pivo iz razloga sto nemam posle rupe, ne pravim sranja (velika :-X), ali sam 2 puta cirkala neki sugavi vinjak i imala ogromne crne rupe u secanju iako sam sama mogla da dodjem kuci. A da je pivo lekovito je opstepoznata stvar-njime lecim upalu krajnika, jednom mi cak i temperatura spala posle hladnog piva Inace sam izricito protiv alkoholisanja i voznje- jedna takva situacija mi je oduzela najdrazu osobu i donela 2 godine depresije! :'( Uvek postoji bus, taxi, u krajnjem slucaju ako si pijan sedi tu gde si i cekaj dok se ne otreznis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ludak, ne mogu da verujem, pa covek ne zna ni gde se skrsio ;D Sta sam sve prosao pijan i sta sam radio, ja se jos uvek cudim kako sam ostao citav. Sto kaze jedan moj drug, za svakog od nas ima po jedan bog koji nas cuva, mada ne sa cuva bas uvek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Sreca moja te alkohol ne pijem, tako da od takvih problema moze jedino da mi se prispava, onda stanem sa strane, oborim sediste i milina ;D Voznja bilo cega sa alkoholom > nikako. Bolje sacekati da prodje mamurluk ( prespavati ) nalokati se vode ( ili jos jedan provren recept koji ni neprijatelju ne bih zeleo...senf pomesan sa vodom...FUUUUUJ....al podize mrtve koliko je odvratno ;D ) i cekati da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Za treznjenje ili ona voda od kiselog kupusa - ne znam sad tacno kako se zove ili dobar sex, ako imas zrtvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 9, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za treznjenje ili ona voda od kiselog kupusa - ne znam sad tacno kako se zove ili dobar s*x, ako imas zrtvu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan raso'l sidu leci a ne mamurluk Za treznjenje ili ona voda od kiselog kupusa - ne znam sad tacno kako se zove ili dobar s*x, ako imas zrtvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...