pile 1011 Napisano Januar 29, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Cena je podlozna maloj korekciji dok se vozilo koje sam gledao ne proda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Januar 30, 2020 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da ni posle više od godinu dana ovj motor nije prodat..... e živote pokvareni džojstiku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Januar 30, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, grof je napisao: Ne mogu da verujem da ni posle više od godinu dana ovj motor nije prodat..... e živote pokvareni džojstiku. Niko nije nazvao ni da bi dosao da pogleda, a za ponude od 5000€ koje su mi nudjene preko telefona nek stoji i dalje parkiran ali ovaj motor nece sigurno voziti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 30, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Sa 8500 direktno na 5000 i to nisu ni dosli da pogledaju licno. Dobri su ti ti kupci. Prodace se, samo lagano... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Januar 30, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, pile je napisao: Niko nije nazvao ni da bi dosao da pogleda, a za ponude od 5000€ koje su mi nudjene preko telefona nek stoji i dalje parkiran ali ovaj motor nece sigurno voziti Mali off. Meni je najkrvavije kada neko pita moze li motor za cifru ( obicno bezobrazno niska ) koja njemu odgovara, pa kad mu kazes da ne moze, a on kaze ima za to sto on nudi drugi motor. E na to mu ja ladno odgovorim: - Pa kupi jarane sta cejkas i mene smaras! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Januar 30, 2020 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ti što nude 5 su preprodavci koji kontaju da uzmu 2000 bez imalo rada i misle da si očajan.... tako me je lik ubeđivao da uzmem dl1000 iz 2003 u zamenu za ZZR1400 iz 2006 bezmalo bez doplate, jer kao eto teško je prodati 1400. Ja prodao ZZR a njegov srtom je još duuugooo stajao na oglasima. Svaka roba ima svog kupca, samo treba sačekati. Da nemam trenutno dva motora verovatno bi pregovarali za ovaj predmet mojih vlažnih snova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano April 10, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen drugi motor Tako da je cena za kes 6000€ Ako nista drugo motor će u delove pa polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 17, 2020 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Videh da je prodat, otisao kod nakupaca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, ARES je napisao: Videh da je prodat, otisao kod nakupaca. Jeste kod Borisa je zavrsio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...