zakarus 18 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_10a694fa9d33633093f18afe708a92573d/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=525&wgr=221&list_total=21&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10025363 Hocu da uzmem iz Luisa ove torbe, pa me zanima da li ima neko iskustva sa istim? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Informacije na telefon 063467302 Nenad Jankovic Ovaj momak prodaje upravo ovo sto ti trazis,novo,po povoljnoj ceni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaa! Znaci, ne verujem! Koja slucajnost! Sad sam zvao decka! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat je pre nedelju dana kupio iste, mislim da su jos uvek na snizenju po ceni od 70e, za te pare nema bolje, kvalitetno su uradjeni, svaka od tri torbe ima prekrivac za zastitu od kise, jako lepo izgledaju uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kupio sinoc od Nenada za 90 jura nove!Kad pomislim na cimanja, cekanja i uostalom ugradnju ovih sto donose iz Luisa, prosao sam super! Btw, torbe su odlicne! igrao sam se sinoc satima s njima! I navlake za kisu su od jakog materijala, i kaisevi.. rucke su strava uradjene.. A mestaaaa! ima kolko oces:-) Ako nekog zanima, mislsm da ce imati jos dva seta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan da li one mogu da se montiraju na obicne nosace za tvrdi prtljag. Ako ti nije tesko postavi neku sliku kako sve to izgleda na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend ih tek stavljam na motor pa cu uslikati i okaciti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...