rus022 1028 Napisano Decembar 28, 2018 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Posle krace pauze bez motora (od "izvini nisam te video" 2016), konacno su se neke stvari namestile onako kako treba i resio sam da se ponovim. Posle mnogo vremena provedenog na forumima, YT, doneta je odluka: Z1000SX model 2017... Obzirom da je razlika u ceni relativno mala u odonosu na nov,odluka je pala : bice nov! I to u tourer paketu . Za sada nemam puno slika , obavljena je samo kraca probna voznja, ipak je malo hladno.Vec su nabavljeni neki zamenski delovi, neki su tek poruceni. Uglavnom da se ima sta raditi preko zime.Za sada je parkiran kod drugara u sobi zajedno sa njegovim mezimcem, pa kada otopli da pustimo ergelu zajedno da se istrci. Zamenjene su poluge kocnice i kvacila i namesten je na centralni stender. Ceka se jos uticnica 12v, i MRA vizir.Slajderi su vec stigli samo treba da se montiraju.Zbog guzve u sobi koferi nisu jos montirani. Prvi utisci su odlicni, uzivo izgleda mnogo bolje nego na slikama, ja sam prezadovoljan. Nadam se da ce biti puno lepih kilometara po Svarcvaldu i nemackim auto putevima a mozda i negde dalje. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 28, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsa boja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Decembar 28, 2018 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom ...zelimo ti puno predjenih kilometara...motor je savrsen ...i tehnicki i izgledom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 28, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro drustvo ima u toj sobi RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 28, 2018 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Свака част на куповини! Нека те са срећом носи и добро служи... Promenio Decembar 28, 2018 član Sr3ck0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Decembar 28, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa mašina,sve joj stoji....puno lepih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Decembar 28, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i neka te dobro sluzi Lep motor, nema sta. Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Decembar 28, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Brale, osecam miris novog motora odavde mmm... Puno sigurnih kilometara zelim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Decembar 28, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da pocepaš puno guma. Nego... na drugoj slici: asfalt čist, ograda doterana, kante podkapu, crep jednak, koš na 3.05m. UFFFF Sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano Decembar 28, 2018 Pažljivo prati, 621 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srećno druže lepo da se navozaš i pošalješ lepih slika sa vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3100 Napisano Decembar 28, 2018 Drug član, 1061 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brutalan, nek je sa srećom... Nego kakva je ono Bencola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Decembar 28, 2018 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, neka ti je sa srećom! Btw ovo će mi biti prvi pick kada budem menjao motor koji vozim. Sve mi se sviđa kod njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 28, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan takodje i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Decembar 28, 2018 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama. Nisam stigao cestito ni da ga provozam, ipak je na probnoj voznji bilo -2 . Za neke ozbiljnije utiske cemo ipak da sacekamo lepse vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 29, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, hard_rock je napisao: Najlepsa boja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Januar 3, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cak i ova garaza (soba) svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 4, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh... to je ta priča... Ja ne bih odabrao ovu boju ali to je sve individualno... Sa srećom da ga voziš po krivinama Schwarzwalda i da se sretnemo tamo nekada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Januar 6, 2019 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Danas se ponesto dodalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Januar 6, 2019 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Leeepo se dodalo! Koja zver covece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Januar 11, 2019 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini, pravi izbor . Pripazi se samo sa tim bridgeston gumama, veoma su loše na mokrom i na temperaturama ispod 20c. Moj savet ti je da ih odmah skines i prodaš ako planiraš da voziš po losijem vremenu. Po toplom vremenu drže odlično. Takodje ukoliko voziš oštrije savetovao bih te da malo pritegnes ogibljenje u odnosu na fabricko podešavanje, posebno prednje viljuške su mekano podešene ( bar na moju težinu 100kg). Zamenio bih i ja ručice kvacila i kočnice, pošto sam originalne polomio ( bridgston gume ) i slepci mi stavili neke divlje sa kojih se već ogulina boja. Gde si kupio te ručice i jel komplikovano zameniti? Puno lepih kilometara želim. p.s evo i slike mog ljubimca 9/2017, 20000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Januar 11, 2019 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Uh tek sad vidim, ti živiš na 30 km od Švarcvalda. Blago tebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Zamena guma je definitivno u planu jer svi kazu da su izuzetno lose. Nisam se jos cestito provozao tako da ne znam kakvo je sada ogibljenje, ali obzirom da imamo slicnu kilazu (ja malo vise ) a 90 % voznje ce biti sa dvoje na motoru, moracu i na to malo vise obratiti paznju. Sto se rucica tice : MOTEA | Brake lever and clutch lever from V-Trec - MOT tested with GOP WWW.MOTEA.COM Brake lever and clutch lever suitable for your motorcycle adjustable ✔ short, long or variable length ✔ different colours ✔ up to 531.000 variants possible ➔ buy now! Deluju kvalitetno,imaju ABE koji je ovde bitan zbog TÜV-a , a videcemo kako ce se pokazati.Sto se zamene tice , trebalo mi je 10 minuta da skinem stare i montiram ove. Inace ta tvoja boja mi se cak vise svidja od ove zelene ali je to boja samo za 2017 a nisam mogao da nadjem da je negde zaostala na lageru. I svaka cast za kilometrazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 12, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gajo Sevojno zato mu rekoh... ja živim sa donje strane... pa da se sretnemo negdje... Brm brm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Januar 27, 2019 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni je i zelena lepa, kada sam kupovao moj, zeleni je takodje bio u opticaju ali sam ipak uzeo ovaj. Ja sam par puta godišnje na Švarcvaldu, možemo organizovati neku mini turu možda čak i malo Vosgese zakaciti.. Mislim da će i GuMi5 do proleća postati vlasnik sx-a , samo da preguramo ovu zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 27, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pregledam oglase sve vrijeme a snijeg roka li roka... sve nemam volje da idem gledati motore dok je ovako hladno majke mi mile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...