gixxer 386 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nov nekotisten drzac Tableta, Navigacije, GPS-a ,7 inca, raspon 20-25 cm, cena je 1500 dinara, moze slanje na adresu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Decembar 20, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja gledao da klincima kupim tako nešto Mobile phone holder Car Seat Plate Support Holder for 7 inch to 10 inch mobile phone Tablet For iPad for Samsung TAB MINI-in Mobile Phone Holders & Stands from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto si poslao je za sipke naslona za glavu,ovaj moj je za soferku da se pricvrsti,ja sam ga platio 3000 dinara,ali to nema veze,bila je namera da mi tablet od 7 inca sluzi kao navigacija da ne moram u toku voznje da stavljam naocare da bih video navigaciju,sve je to funkcionisalo,dok mi na benzinskoj ganci nisu maknuli tablet a nosac ostao,jbga,nisam zakljucao auto na minut.I ako je velika cena ,neka ide za 10eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...