Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 13, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od prvih motora sa sportskim srcem preradjen u clasic caffe stilu.....naravno prerada Bo.S.T motors 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Од чега је задња виљушка? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da mi se ne svidja ovo ili ono, da mi se cini da mozda ovako ili onako, ali kapa dole i svaka cast!!! btw, primecujem da je ovaj pravac dobrano uzeo maha i kod nas... Djasvi mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 13, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan zadnja viljuska originalna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 13, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan po prvi put na motoru montirani i varijabilni auspusi..tj po potrebi ih otvaram i zatvaram zavisi od raspolozenja....Mehanizam potpuno mehanicki sa klapnama a pokrecu se povlacenjem poluge /montirana na mesto nekadasnjeg sauha/zadnja slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 14, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj ovakvih prepravki ali svaka čast. Izgleda fantastično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad se pomene Cafe racer prva misao i slika mi je motocikl sa dva cilindra, bez obzira na raspored. Cetri cilindra mogu proci do 750ccm, a sve ostalo je za mene svetogrdje. Ne sporim rad i trud, ali cetri cilindra i 1100ccm su mogli bolje da se upakuju i iskoriste nego u Cafe racer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Decembar 14, 2018 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Branko je napisao: Kad se pomene Cafe racer prva misao i slika mi je motocikl sa dva cilindra, bez obzira na raspored. Cetri cilindra mogu proci do 750ccm, a sve ostalo je za mene svetogrdje. Ne sporim rad i trud, ali cetri cilindra i 1100ccm su mogli bolje da se upakuju i iskoriste nego u Cafe racer. 750 i 1100 su potpuno isti bar na oko, ali zabava nije ista Odličan bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Decembar 14, 2018 motoras, 2489 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je uradjeno. Ipak,ja bi od toga pre napravio 1100s. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, srbac je napisao: 750 i 1100 su potpuno isti bar na oko, ali zabava nije ista Odličan bike Sve si dobro rekao, pa zamisli sad 1100ccm...Nemas sta zamisljati, vec evo kako ja vidim upakovanih 1100ccm u drugu formu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na ovoj caffe izvedbi! Prelepo odrađeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Decembar 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se registrovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Moze i prenos fudbalske utakmice, ako si zainteresovan za gledanje?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 14, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno dase moze registrovati ...tj registrovan je neznam zasto ljudi prave galamu oko toga ja sam vec cetiri motora registrovao bez problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Decembar 14, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Bo.S.T motorcucles je napisao: pa naravno dase moze registrovati ...tj registrovan je neznam zasto ljudi prave galamu oko toga ja sam vec cetiri motora registrovao bez problema.. posle ovog posta moram da te pitam: imas li svoj tehnicki pregled? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 14, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan pa da.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 14, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kad nadjem neki xjr,znam kome da se obratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Decembar 15, 2018 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan U kom delu izduva su klapne,jel moze neka fotka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 15, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Може ли Part Nummer лагера задње виљушке? Евентуално и димензије у милиметрима ако имаш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Decembar 16, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan nazalost sada tesko posto je motor konzerviran za zimu...tj.ukutkan pokriven.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 16, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ови подаци се обично прочитају из Мануала или каталога резервних делова. А морао би знати јер си (вероватно) променио те лагере... Одговор нема везе са везом... Нећеш ваљда растурати виљушку да би видео који је лагер унутра? Ако нећеш дати податак немој вређати нечију интелигенцију... Свако добро желим... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 16, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13.12.2018. at 22:50, Bo.S.T motorcucles je napisao: po prvi put na motoru montirani i varijabilni auspusi..tj po potrebi ih otvaram i zatvaram zavisi od raspolozenja....Mehanizam potpuno mehanicki sa klapnama a pokrecu se povlacenjem poluge /montirana na mesto nekadasnjeg sauha/zadnja slika. Nesto kao "mehanicki" exup ventil? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Januar 25, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/14/2018 at 4:11 PM, Bo.S.T motorcucles said: pa naravno dase moze registrovati ...tj registrovan je neznam zasto ljudi prave galamu oko toga ja sam vec cetiri motora registrovao bez problema.. Molim te daj mi adresu tog tehničkog pregleda da bih mogao i ja svoj da registrujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...