Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Decembar 13, 2018 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima dvotockasa! Ja sam Milos, predpostavljam da sam jedan od mladjih bajkera ovde trenutno vozim Suzuki gsx 600f.. Prethodni motori: Suzuki gsxr600 srad, Yamaha TDM 850, piaggio x9 250 i neki kineski skuter :D Pre par godina rodila se ljubav za tim masina na dva tocka, provozao sam bandita i onda je sve pocelo.. Ljubitelj sam brzine, ali tamo gde je to bezbedno, zao mi je sto vozaci u svojim vozilima nemaju predstavu o nama bajkerima. Takodje volim da provozam i stazu cesto, ali samo za svoju dusu, nista profi.. Pripadnik sam teorije da treba nositi zastitnu opremu, kao i redovno odrzavati i pratiti stanje svog motocikla.. Trenutno zivim u Beogradu, ali sam cesto na relaciji Beograd-Kula.. To bi u kratkim crtama bilo to o meni, jos jednom pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorD 23 Napisano Decembar 13, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: Lukavac, Be i Ha. Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od mladjih, a 5 motora zamijenjeno Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...