POLJAK 0 Napisano Decembar 12, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bezuspesno tragam za kljucem sa slike. U pitanju je kljuc za cep ulja, BMW R1200GS . Ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14471 Napisano Decembar 12, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POLJAK 0 Napisano Decembar 12, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na odgovoru. Nadao sam se da mogu da pozajmim od nekoga ovakav kljuc i da onda napravim sebi jedan aluminijumski ili plasticni... Bavim se motorom dok je u garazi pa mi je ovo zanimacija za par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 12, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa naručiš ga u Raduloviću, kad stigne, pošalju ti brzom poštom. Ja sam imao par al sam dao nekom kao ti, ali mogu da ti pošaljem moj ako ti je hića a naručiću sebi pošto svaki čas nešto trebujem, nikakav problem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POLJAK 0 Napisano Decembar 12, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Raduloviće, kažu da imaju taj ključ ali samo u svom servisu i za svoje potrebe. Zato i pokušavam da nađem neki original na pozajmicu i da na osnovu toga napravim sebi ključ. Hvala u svakom slučaju na pomoći. Ako ne uspem nikako drugačije, javiću ti se da eventualno pozajmim ključ na 3-4 dana od tebe i napravim sebi primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 12, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Naručiću sutra, u međuvremenu se još javilo, košta oko 600 Kinti, proveriću sutra precizno, pa ako sve bude kako treba, mogu odmah da ti pošaljem svoj poštom, trenutno mi nije potreban barem 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POLJAK 0 Napisano Decembar 12, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ne gori nigde.... Ako možeš poruči, javi detalje oko preuzimanja/slanja i plaćanja i stvar gotova. Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Mile, koji je BMW-ov kataloski broj pod kojim ga narucujes? Blagodarim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 13, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 71 11 7 691 446 - 484 Din. Dobio sam potvrdu porudžbine, 2 koma, Poljak, daj generalije da ti odmah danas pošaljem AKS-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POLJAK 0 Napisano Decembar 13, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 0606765525 Zvrcni pa da ti pustim podatke na SMS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan Srafcigerom koji ti je u kompletu alata ispod sedista otvaras cep za ulje. Obratna strana je kljuc za cep, a u rupu na koja se sa bocne strane drse stavis metalni deo srafcirega i dobijes kljuc. rtfm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...