СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 23, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Model sa Ohlins i Oz tockovima je R factory, kao ovaj, a onaj od Savana je obican R, bez ohlinsa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je stigo RSV, nije bas onaj sa slike ali moze da prodje :) 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21636 Napisano Februar 10, 2019 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iz Kg, Kuretova? Vozio sam je, dobra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Februar 10, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan uf, dobar....kakva njuska... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Kg-a, juce sam je doterao, malo je reci da sam odusevljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...