ThePainkiller 4384 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima par komada VFR-a RC36 na oglasima. Ja bi, recimo, gledao onaj beli RC36 iz Malog Iđoša... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10274 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/1965250957059819/permalink/2160332660884980/?sale_post_id=2160332660884980 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Ima par komada VFR-a RC36 na oglasima. Ja bi, recimo, gledao onaj beli RC36 iz Malog Iđoša... Bio, pogledao, malo je reci da sam razocaran, prica jedno a stvarnost drugo... a nije mogao ni da upali, i cena fixna a hitnooo mu je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 7, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja znam 2 komada zzr 600 i 1100 ko novi u novom sadu,jedan prodat ,drugi nažalost polupan kod čoveka koji je doživeo moždani udar na motoru .Oba kupljena nova u mariboru u sfrj .Ovaj veći vozio ljubitelj,nije nikad hteo da ga menja a mogao je da pazari svaki dan novi motor. Znači nekom se i jako svidjao ZZR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Januar 7, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan A zeleni VFR iz Lucana? Izgleda skroz korektno na slikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: Bio, pogledao, malo je reci da sam razocaran, prica jedno a stvarnost drugo... a nije mogao ni da upali, i cena fixna a hitnooo mu je Da, toga sam se i bojao. Previše lepo da bi bilo istinito... Na žalost, puni su oglasi takvih motora. Jesi li se čuo sa članom MOTOM za onu moju bivšu crvenu VFR-ku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, probija mi budzet a i kad sam malo detaljnije pogledao slike smorilo me sto je iskasapljena maska zbog ravnog volana kojeg je neko nekad montirao, i to je velik minus, prosto za ne poverovat, ne kapiram ljude koji to rade, uniste perfektnu fabriku zbog budzotine. Ja ako radim neku prepravku, uvek radim tako da sve moze da se vrati u fabricko stanje. A zelenka nisam iso da vidim, posto je daleko, to ako ne bude nista do proleca idem u ekspediciju, mada ima zadnju felnu od novijeg RC36II, pitanje je zasto je to uradjeno, nesto se desilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10274 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovo: https://www.facebook.com/groups/motoopremasrbija/permalink/2260816667271453/?sale_post_id=2260816667271453 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znam ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniN 7 Napisano Januar 12, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Thundercat 2003.god. 600cc Kupljena u maju 2018.od kolege sa foruma, 67 500 km. Od kupovine, uradjen servis, i kupljene 2 polovne dobre gume. Znam da ti malo prelazi budzet, ali baci pogled. 1900 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee , al smo se ja i ona izvozili .... Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Malo? Malo vise probija budzet Ali bas je prelepa masinica Ajmo ljudi, zima je, minus, pingvini padaju u nesvest, kad ce vec cene da padaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16964 Napisano Januar 12, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti super motoric za malo para, nije fiksno, cenim da ce ga dati za 1500e Suzuki gsxr1300 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsxr1300, 1999. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 60200 km, Bačka Topola. Cena 4.500 € - Motori - Polovni... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Preslatka Busica bas sam je skonto danas, po Viper auspusima sam je prepoznao Tek je kupio i vec prodaje, kanda je skonto da je Busa prevelik zalogaj, ili mozda hoce da zaradi neku lovu, ne znam posto su mu prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad ovo otkriće. Ima i boky-boy i biker-boy. Ja mislio da ne to jedan te isti. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, pa obojica imamo isto ime, i nick-ovi su nam je slicni, ali ipak razliciti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16964 Napisano Januar 12, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Biker-Boy je napisao: Preslatka Busica bas sam je skonto danas, po Viper auspusima sam je prepoznao Tek je kupio i vec prodaje, kanda je skonto da je Busa prevelik zalogaj, ili mozda hoce da zaradi neku lovu, ne znam posto su mu prodao Culi smo se danas, zvao sam ga da ga zezam malo i da pitam "a kol'ko moz' da razvije''? Kaze, brate ovo je boles' od motora, ja cu d'izginem s'ovim u roku od odmah...hahahahah... Prevelik zalogaj za njega, hoce nesto manje i slabije, a i da zaradi malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A sta je ocekivao od 1300ccm i 175ks?? Nije to zajebancija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16964 Napisano Januar 12, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Biker-Boy je napisao: A sta je ocekivao od 1300ccm i 175ks?? Nije to zajebancija Jbg, ocekivao je da ce moci da se nosi sa njim al je ukapirao da se zajebao malo...a cudi me, stariji covek, bajker, promenio mnogo motora u zivotu...kaze, ovo je previse za mene... Ima mnogo vise od 175 ks, cacnuta je dooobro u Mak moto-u, kazu da ima oko 200, ako ne i vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da imam tu lovu vec bi u garazi bila XX-ara Blackbird ona nije toliko opicen motor, ali je i dalje zestina, potajno je sanjam vec duzi period....bice i to jednog dana valjda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16964 Napisano Januar 12, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Biker-Boy je napisao: Da imam tu lovu vec bi u garazi bila XX-ara Blackbird ona nije toliko opicen motor, ali je i dalje zestina, Jeste zestoka, nazalost nema taj WOW efekat kao Busa, drugar od koga sam je kupio sada ima XXa poslednje serije, motor nov, vozio sam ga vise puta, ide on lepo i jos bolje koci ali jednostavno, nije to to, mnogo je neutralna i dosadna, mislim da bi te brzo smorila i da bi trazio nesto drugo...mene ne radi taj motor, zato je nikada nisam imao a pokusao sam, kada sam kupovao motor, probao sam tri XX-a taj dan, svaki u perfektnom stanju, posle toga seo na Grofov ZX9R...i vratio se njime kuci...toliko, sorry za off... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi legla po samar budali, prava Sport-Turing sprava. Nema frke za off, cak stavise pozeljan je, jer mi drzi temu na vrhu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Januar 20, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan ZX9R necu da komentarisem jer ga nikad nisam probao. Ali definitivno mogu da kazem da je XX ekstra Sport-Turing kombinacija, sa svojih 150KS ima vise nego dovoljno snage. To sto nije agresivan kao Busa nadomesti fantasticnom upravljivoscu. Ko hoce jaci "kick" nek vozi R. Ja mog XX-a teram vec trecu godinu i ne planiram da menjam 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22063 Napisano Januar 20, 2019 Integrisan, 9511 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan XX! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 20, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jedna malena ispravka za kolegu "rb26" , XX ima 164 ks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...