Shesti 3 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, na prodaju je moja "devojcica" Gilera 600FB Nordwest, 1992-go godiste, ORIGINALNIH 13 000km (to smem da tvrdim, motor je imao jednog vlasnika pre mene, uvezen je iz Nemacke, a po stanju motora se vidi iz aviona da je kilometraza originalna, motor je kao nov). Sa motora nikada nije padano, i nema nikakvih ostecenja. Dakle, 100% u fabrickom stanju. Za one koji ne poznaju ovaj motor: - motor ima upside down Marzocchi viljuske 50mm precnika i hoda 160mm - zadnji amortizer isto toliki hod - duple plivajuce diskove napred - pancirna kociona creva - 46-53ks zavisno od verzije, tj. koliko je fabricki otvoren (moj je deklarisan na 46ks) - fabricki Lafranconi auspuh (lep zvuk) - ... motor po opremi performansama ispred svog vremena... Na motoru je sve novo (gume Metzeler Roadtec Z6, lanac, lancanici, plocice prednje i zadnje, akumulator, kais promenjen kad je dosao kod mene i nastelovani ventili). Motor je registrovan godinu dana (registrovao sam ga pre neki dan). Znaci po sistemu sedi i vozi. Slike su slikane mobilnim aparatom, ali se lepo vidi stanje motora. Motor se po nameni/izgledu/voznim osobinama najpre moze uporediti sa KTM Duke-om. Sve ostale informacije na 064/14-40-400, Ivan. Motor je u Beogradu, moze se pogledati. I naravno, na kraju, cena je 2500 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Nikoga ne interesuje ovakav motor? Ili ne valja cena?! Dajte bar neki input... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam drugaru telefon, valjda će te zvrcnuti. Puno sreće, jer motor vredi te pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAh, motor mi se mnogo svidja...samo imam neki skuter , pa moram da ga prodam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Novi momenti: moze zamena za neki skuter 50-125cc (prednost dobar free ili liberty, mada moze i nesto drugo) + doplata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koliko moze da razvije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan dali te zanima zamena za suzuki epicuro 125 ,2000 god + doplata,napisi mi na pp kolika bi bila doplata.evo slika odprilike kako motor izgleda ako te interesuje slikacu moj motor pa cu ti poslati slike.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam je vidio danas ispred moje zgrade tj. kod postanske stedionice. Motor je kao lutka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam je vidio danas ispred moje zgrade tj. kod postanske stedionice. Motor je kao lutka Lazo covece, pa mi smo komsije?! Nova cena: 2200 jura...mene je kostala ravno 1000e vise, a presao sam sa njom 200km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zar se ovo josh nije prodalo ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Lazo covece, pa mi smo komsije?!... Stvarno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Zar se ovo josh nije prodalo ??? ??? :-\ ne znam o cemu se radi...niko ni ne zove, a kamoli dolazi da pogleda... ??? Motor uzivo izgleda 5 puta bolje nego na ovim slikama sa mobilnog sto sam poslao...Stvarno ne znam o cemu se radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan ...Lazo covece, pa mi smo komsije?!... Stvarno? Pa da...i ja sam kod Postanske . Javi se kad stignes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima kako ide na zadnjaka? kako se ponasa kad se tockari? jel lako skace... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Moze na zadnjaka, ali po meni nije motor za to. Ovo je funbike, znaci ne pravi supermoto, vise je City bike, i da se ode na koju turicu, za uzivanje i laku voznju. Lepo ide, ali sto se tice vibracija i ostalog naspram KTM-a je mala maca...dakle, dosta mirniji motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...