nikvuksa 1688 Napisano April 30, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Uspešno plaćene danas karte! Sa sajta motogp-a sa kompjutera može da se "skine" osiguranje a sa telefona ne može. I na motogp sajtu radi debitna Master Card, a na onom sajtu od turističke organizacije samo Master kreditna ili Visa Classic. Vidimo se u Brnu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 30, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sta si na kraju uzeo? gold kartu i smestaj negde u brnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 30, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 2x Gold karte. Smeštaj nisam još, bacih pogled samo na booking.com izuzetno je papreno. Tako da ću pojuriti u krugu od 60ak km, npr. Znojmo ili tako nešto. Ako neko ima preporuku, hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano April 30, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksa Kad krećeš i kojom rutom, ako znaš već sada? I ja sam mislio rezervisati smestaj nekoliko dana pred polazak pa kako bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 30, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @DonToni Ako smem da kažem još nemam ni slobodne dane od posla S obzirom da se ne vozimo ove godine zbog mog kolena, supruga i ja rešili da makar kolima odemo na MotoGp. Verovatno petak u toku dana, kad budem mogao da izađem sa posla, jer teško da ne radim ceo petak. Da budemo tamo subotu i nedelju i pravo kući i ponedeljak na posao. Sad pogledah neki smeštaj za nas dvoje, 100 eur dve noći sa doručkom u Znojmu. Ima 80ak km do Brna, ali šta da se radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 5, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ajde opet po slobodi da pitam. U subotu znam da je najveća posećenost za Q1 i Q2 normalno, kontam da nije problem naći mesto u pomenutom sektoru C ranije za trening 3. Zanima me u nedelju na dan trke, kada je realno doći ujutru pre Moto3 da se zauzme mesto na vreme. Čisto zbog moje organizacije da znam šta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja video, uživo i na TV, i kad je puno ima mesta. Nije kao na stadionu kad je pun. I za vreme trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 5, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @to crank ! I tvoje mišljenje da se gleda iz sektora C? Videh i na redditu na nekoliko mesta da najviše hvale C otprilike ali da u tom delu nema neke borbe tj preticanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 5, 2019 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mozes naci neko mesto da zabodes dupe. Ako bas hoces da biras onda dopola osam najkasnije . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Nikvuksa da li bi primio putnika iz Šapca za Brno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 7, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Za sada stvarno ne mogu da ti potvrdim jer imamo 3 opcije. Jedna je samo GP za koji još nemam S dane. Ako dobijem, gledaću da uzmem i nešto dodatno pa da napravimo mali veći izlet pre GP-a to je druga, a treća je da već imamo prijatelje sa kojima potencijalno idemo ili samo GP ili oboje. Da ostanemo na vezi pa ćemo videti razvoj situacije. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nekom ne daj boze izjalovi plan za Brno, a poseduje Camp A kartu koju bi da proda, molim da me kontaktira, jer imamo drugara koji bi da ide sa nama, pa da vas povezem radi obavljanja karto-novcane razmene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 12, 2019 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2019 at 3:51 PM, *zeka* said: Uvek mozes naci neko mesto da zabodes dupe. Ako bas hoces da biras onda dopola osam najkasnije . Mi smo malo zakasnili, ali opet smo našli solidnu poziciju na C tribini, mada, bilo je i malo kišice, pa ne znam koliko to utiče na posjećenost. Kontam ipak, ko je mislio doći, došao je. Istina na C može najviše da se vidi, na treninzima smo malo šetkali, pošto smo imali Gold karte, i ipak nam je ta Omega najbolji izbor, pogotovo za prvi put. Samo smo se razmišljali na kraju sa koje strane Omege da stanemo. Smještaj smo rezervisali čim su izašle karte u prodaju, i prošli fantastično. Suvi centar Brna, trg na 2 minuta pješke, stanica sa koje kreću busevi na stazu možda nekih 10 minuta pješke. Auto nismo imali potrebu da maknemo sa parkinga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Maj 13, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/7/2019 at 2:13 PM, nikvuksa said: Za sada stvarno ne mogu da ti potvrdim jer imamo 3 opcije. Jedna je samo GP za koji još nemam S dane. Ako dobijem, gledaću da uzmem i nešto dodatno pa da napravimo mali veći izlet pre GP-a to je druga, a treća je da već imamo prijatelje sa kojima potencijalno idemo ili samo GP ili oboje. Da ostanemo na vezi pa ćemo videti razvoj situacije. Pozdrav! Ok. Ja bih samo išao sa vama, jer planiram da ostanem bar nedelju dana. Hvala u svakom slučaju. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swarkzero 0 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li neko zna da li u Brnu ima mesta gde mozemo ostaviti kofer na sam dan trke 4. avgusta? Idemo prvo u Prag,a nakon toga u Brno u cetrvrtak,medjutim koliko vidim Lasta ide iz Ceske samo nedeljom i utorkom,a ne bih placao dva dodatna nocenja u Brnu,tako da moramo vec tada da se vracamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost moracu da odustanem od puta u Brno, tako da bih prodao karte. Edit: Prodate karte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 11, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/5/2019 at 5:05 AM, swarkzero said: Ljudi da li neko zna da li u Brnu ima mesta gde mozemo ostaviti kofer na sam dan trke 4. avgusta? Imaš na železničkoj i autobuskoj stanici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Jun 11, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li našli smeštaj? Koliko vidim sada je kasno za nešto povoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bome, smestaj za motogp se trazi u isto vreme kad i novogodisnji aranzman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Jun 11, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, zlig0r said: bome, smestaj za motogp se trazi u isto vreme kad i novogodisnji aranzman Znam, ali ko će tada biti siguran da će ići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 11, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, zlig0r said: bome, smestaj za motogp se trazi u isto vreme kad i novogodisnji aranzman Još ove i sledeće godine, posle će biti koliko hoćeš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, StrahinjaS je napisao: Znam, ali ko će tada biti siguran da će ići. ko reskira - profitira! a i ziveo i Free Cancellation 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Jun 11, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Del Boj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Jun 19, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kog sajta nabavljati karte? Direktno da se kupi sa Brno sajta ide kao rezervacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxpayne 5 Napisano Jul 6, 2019 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karte sam uzeo preko gprooms po ceni kao što nudi turistička organizacija Brno. Prvo sam pokušao preko njih ali nije moglo preko VISA kartice zato što njihov servis za plaćanje nije povezan sa Srbijom. Poslao sam im mail i tako su mi odgovorili. Na MotoGP sajtu su karte bile skuplje. Ne znam zašto. Smeštaj sam našao na nekom salašu 38km od staze preko AirBnb. 15eur dnevno trokrevetna soba sa doručkom. Ne liči ni na šta ali ljudi komentarišu da je čisto i da je doručak dobar :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...