SlobaBt 9 Napisano Decembar 3, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, interesuje me motor iz naslova. Treba da pazarim jednog, 1987 godište, pa me interesuje šta bih trebao da da gledam konkretno, osim generalnih stvari. Znači neke specifične mane i česti kvarovi. Ne očekujem da dobijem nov motor, znam da je to gaženo i da mu je duša vađena, ali ne bih ni da uzmem neku kršinu da me na kraju skuplje izađe pita od tepsije. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Decembar 3, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjoj recenici si sam sebi dao odgovor.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobaBt 9 Napisano Decembar 3, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, otprilike. Ali i dalje ne znam kakav je motor, ima li delova, koliko troši, koje su mu najveće mane itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Decembar 3, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, SlobaBt je napisao: Hm, otprilike. Ali i dalje ne znam kakav je motor, ima li delova, koliko troši, koje su mu najveće mane itd Potrošnja preko 6 lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Decembar 3, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Vozim 3-4 godine Hondu Nsr 125R sa dva fara mislim da je 90-to ili 91 nisam siguran. U prvo vreme kada sam je kupio sam imao problem sa dihtungkom glave, CDI (komutator), i sa klipom. Dihtung placen oko 1000 dinara nisam siguran davno je bilo Komutator oko 70e Klip sa karikama meteor oko 8000 dinara. Akomulator - oko 2500 dinara To su kvarovi koje sam imao za 3-4 godine koliko je kod mene a bukvalno se ne silazim sa nje tokom leta. Sve u svemu ako vodis racuna sluzice te ako silujes onda nista dobro neces postici. ipak je to 125 kubika. Sto se potrosnje tice slazem se sa @drtommy. Medjutim meni je ta cak i veca potrosnja bila sa dotrajalim klipom i karikama. Nakon sredjivanja masine motor trosi 4-5 litara zavisi kako se vozi naravno. Ja svoju uglavnom vozim lagano ponekad je razvucem malo na gas i to je to. Bez pokusaja tockiranja,slajfovanja i slicnih stvari. samo opustena voznja i uzivancija i ponekad gas do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Decembar 3, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Honda NS125R i NSR125 su dva potpuno različita motocikla. Bez obzira što su iste kubikaže...njima bi mogao da se pridruži i MBX 125 koji je iz iste kuće...ali i on je pa na svoju ruku, drugačiji od ova dva. Ako je to dugo ovde, od toga verovatno nema ništa....možda ni nalepnice. Ako je kojim slučajem skoro došla "od preko" postoji verovatnoća da u njoj još ima duše...s' tim da će se kod prvog problema rešiti po srpski...i to je početak kraja, ako već i nije tu negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobaBt 9 Napisano Decembar 4, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, pronto je napisao: Honda NS125R i NSR125 su dva potpuno različita motocikla. Znam to, zato i pitam ovde kakav je ns. Za nsr ima pun internet podataka i iskustava, dok za ns ništa nisam uspeo da nađem osim specifikacija i članka na wikipediji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 27, 2020 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema ali,ima poznavaoca,drugar je kupio ns125 r ali mu treba klip i cilindar,od cega pasuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...