Moto rider2002 7 Napisano Novembar 30, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tu nedje Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vec duze vreme razmisljam o Yamahi ttr 660,zanima me da li mozda neko ima iskustva sa tim motorom ,pa da mi kaze koje su njegove mane ,kakav je za odrzavanje i za voznu ,kakav je u offroad-u... trenutno vozim KTM lc4 620 stavio sam ga u oglase i kad ga prodam stvarno bih zeleo da uzmem Ttr 660 ili 600 ,u obzir dolazi i xtx 660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Novembar 30, 2018 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Do pre neki dan sam imao TTR600 , ne znam da postoji TTR660. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Novembar 30, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tema je za "Enduro" podforum,a ne za "Sport". Veći je od KTM-a LC4,nešto slabiji,ali i pouzdaniji. Ako ti kurbla nije problem,a pali jako lako,po meni je bolja kupovina od KTM-a, U Temerinu je ima Dušan Popović,pa pitaj njega par stvari o motoru.Znam da je meni rekao da je od svih motora koje je imao-TTR mu je najviše legao.Nedavno je kupio još jedan sa SM točkovima,tako da je loš motor-sigurno ne bi imao dva komada u dvorištu/garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...