Rober 25 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Drugar mi trazi uslugu da mu nadjem neko motorce da se prevozi.Prica je duga, al` ukratko, decko tvrdi da je maler, pa kako koji auto kupi i sedne u njega, on se pokvari.Kaze crkavaju mu stvari koje nikom drugom ne crkavaju.To smo licno proverili! Vise puta.Navescu samo jedan detalj:on je (koliko ja znam) jedini lik koji je uspeo da na fici odjednom polomi sva 4 srafa na djunti, ko da ih je laserom presekao :o.Pri tom nista drugo nije taknuto :o. Anyway, treba mu neko motorce da se preveze po gradu.Jedan je uslov samo da bude registrovano na 50 kubika.Ne polaze mu se.Znaci, kubikaza moze i veca ali da se vodi na 50.Prednost cross,4 takta.Moze i skuter.Samo da bude iole pouzdana skalamerija.Marka nebitna. Ako neko ima nesto na ponudi..... izvolte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pezo spidfajter 1 700 evra...trajno reg.. 063-6474-54 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan APN 6 350e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Imam Liberty 125 na ime 1100 eura, i imam free 50 na ime 600 eura. Oba su metalik siva, komplet servisirana i godista su 2000. Moj tel. 060/1323-968 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude zabune cena je 700evra.....moze i malo ispod....nov kais,akumulator masina dobra leo vince auspuh dobre gume.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude zabune cena je 700evra.....moze i malo ispod....nov kais,akumulator masina dobra leo vince auspuh dobre gume.... 700e???? daj sliku toga da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio da je onu hiljadu tj jedinicu zaboravio da ukuca....daj sliku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1700 mi je previse, a 700 mi je premalo. zato i pitam, daj sliku. pa da trgujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1650e Yamaha Aerox 2006, skidam mu blokade uskoro,serijski skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa 97 je god.....Mislim da je to pristojna cena a trebaju mi hitno pare....Skuter je bio od nekoga sa foruma ne znam tacno od koga.... Nemam sliku kacim je sutra....Ide na ravnom 90 lagano... Ofarban je pre par dana u tamno zelenu metalik.... Zovi me pa da se dogovorimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan to je bio moj skut i ja sam mnogo kinte ulozio u njega i ima dosta delova novih koje sam ja stavljao prosle godine.. moja preporuka.. evo slike dok je bio kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slici..... Felne su ostale u toj boji a on je u tamno zelenoj.....Kod mene je od pocetka prosle god i presao sam nesto malo sa njim....uzeo sam ga u zameni trebaju felne da se ofarbaju i da se zameni zadnja kocnica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Maj 5, 2008 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Runner sp 50, 2002 god, treba da se radi masina, gume nove, oko 800e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masans 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Free 49cc, 2000. godiste, kompletno sredjen, metalik bordo. Cena 700 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ciaos.imam ponudu-aprilia rs 50 ccm.treba da se carini. extra je ,sveze je ofarban(ali nije bio lupan),2000.god.gume nove,uvezen iz Italije.cena 800 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koliko je presao> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan oko 23000 km.vredi videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Maj 10, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan yamaha sr125 2000god 4T...900e 0649831778 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ce bas na motor ako ga bije maler? izvinte na off-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan :) He he Pa, maler u smislu da se uvek nesto pokvari kako ON sedne za volan.Ko god drugi vozi sve OK, ostane on sam,sedne za volan auto krepa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6297 Napisano Maj 18, 2008 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Onda je za njega nov motor sa garancijom, kakav bilo, samo da je nov. Ako nema za bolje moze i kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...