perlx 531 Napisano Novembar 22, 2018 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Forma oglasa © @Zeljkamp MODEL: Volkswagen Polo 9n AGREGAT : 1198 kubika, 64ks, benzin, 12v, 3 cilindra, Euro 4 KILOMETRAZA : 121.610km GODISTE : 2004. REGISTROVAN DO: 06.2019. TEL. : 066 5169 521 CENA : 2.400 € Prodajem lično svoj auto koji nije NOV NOV NOV, a ni TOP TOOP TOOOOP Drugi sam vlasnik i prešao oko 10000 bezbrižnih km. Kupljen je nov u Autokomercu a od isteka garancije održavan je u AC Stevanović, gde je moguća i svaka provera. Pre par dana urađen je redovan servis na 121000km. Sem neizbežnih gradskih ožiljaka koji nisu maskirani auto je imao dva čukanja - 1. Kombi je neke 2007. zakačio zadnje desno krilo i kasko ga je menjao u Ehom servisu, to krilo sada ima tragove površinske korozije 2. Pikap se 2015. naslonio na vozačeva vrata i ostalo je ulubljenje kod kvake. Polo nema klimu ni el. podizače prozora, ima child lock na zadnjim vratima, airbag za vozača i suvozača, Pioneer CD Radio, kasete ispod prednjih sedišta, deljivu i sklopivu zadnju klupu, Silux korito gepeka, originalne patosnice, originalni rezervni točak i alat, Morimoto Bi-Xenon projektore sa Philips xenonima i LED dnevnim svetlima, centralnu bravu, alarm sa senzorima pokreta i imobilizatorom, kao i lavlju kandžu, servisna knjiga se podrazumeva. Na VW Speedline 15' felnama (sa originalnim sigurnosnim šrafovima i poklopcima) se nalaze Nokian WR D3 zimske gume a dolaze i Michelin Energy Saver + letnje gume. Učestvovao je na BJB Moto Deda Mraz i Uskršnjim akcijama Zamene nisu moguće. Prenos je obavezan. Zbog posla poželjan je kontakt SMS-om. Link ka oglasu na PA. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 17, 2018 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da pomenem da je mališa ozbiljan pozer Cena za kolege pada na 2300€ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Decembar 18, 2018 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep auto, al to sto nema klimu ga hebe samo tako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 18, 2018 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. To sa klimom je postala ozbiljna nezdrava manija. U ostalom uvek moze da se ugradi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17217 Napisano Decembar 18, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2393 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Leeeep… ...samo, mene muci jedna stvar...a kol'ko moz' da razvije…? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 18, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Leeeep… ...samo, mene muci jedna stvar...a kol'ko moz' da razvije…? Pa kad iskljucis klimu vuce ko lud. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Decembar 18, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 22.11.2018. at 15:56, perlx je napisao: Učestvovao je na BJB Moto Deda Mraz i Uskršnjim akcijama A evo i dokaza Pre 5 sati, BokyBoy je napisao: Leeeep… ...samo, mene muci jedna stvar...a kol'ko moz' da razvije…? Ako razvije onoliko koliko @perlx razvija kada pravi fotografije onda je to mnooooooogo Pre 2 sati, sashac je napisao: Pa kad iskljucis klimu vuce ko lud. Guru Sale , servo i klima su za slabice 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17217 Napisano Decembar 18, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2393 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, GR 46 je napisao: servo i klima su za slabice ...kazi slobodno ''za CHKE''...sta se femkas sada tu... sad ozbiljno...moja iskrena preporuka, znam licno i auto i vlasnika (nazalost) i znam koliki je frik sto se odrzavanja (auta) tice...za motor ne garantujem, njega je ter'o preko dzombe, ovo nije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Decembar 19, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy samo sam cekala kad ces ... Jos ozbiljnije , svaka preporuka za auto naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Mart 8, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, vi bar znate sokocalo Inace aktuelan, km skocila na 126500km, prednja kociona creva zamenjena novim oem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Mart 9, 2019 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...