Markone88 4883 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, poklanjam visak alata. Nije neki kvalitet, ali je nov. Nekome ko nema nikakav, moze da posluzi 8 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10463 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 3399 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 21, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja bih zapljunuo ove desno(neznam cak ni kako se zove),pre neki dan sam na kombiju trebao da odvrnem srafove sa takvom glavom,kad ono prc... Imbuse imam ali ti "zvezdasti"mi fale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan toreks ih bar zovu u moje seloSent from my TA-1000 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan i ja moram negde da uzmem taj set toreksa, imam ih nekoliko ali ovde je baš pokrivena široka lepeza veličina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1973 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1061 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu otisli ovi levo ja bih se javio, a ako jesu onda neka lepo sluze buduceg korisnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Alat poslat kolegi @shoyyka Javi kad stigne, pa da zakljucam temu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10463 Napisano Novembar 23, 2018 Drug član, 3399 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigao alat...poslužiće...zahvaljujem! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 23, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Super. Srecno te posluzio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...