Boris_LION 1404 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nov humidor za tompuse. Dobar poklon za mito i korupciju, slave, godisnjice, rodjendane Rucni rad, Kubanska kedrovina 130e 0640880000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 21, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to funkcioniše, napiši par reči, zanimljivo je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Humidor je kutija za čuvanje tompusa. Nema neke mudrolije. Izrađuje se od raznih materijala, ali zbog idealne vlažnosti najbolje je sa izvora cigara, a to je Kubanska kedrovina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 21, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan To ok. A one rupe i zarezi u kutiji, čemu to služi. Nadam se da ti ne kvarim temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Desno gde su rupe se stavlja ovlaživač, nalik sunđeru koji se namoči i pravi idealnu vlagu, a kedrovina održava tu vlagu perfektno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4887 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam veliki ljubitelj tompusa i hjumidora . imam ozbiljnu kolekciju tompusa , a hjumidori su mi , ono - top... nisam zainteresovan za kupovinu , nego samo ispipavam da li sam nasao isto-hobiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 21, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne prodajem, samo se hvalim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan И колико дуго та дрвена кутија са мокрим сунђером унутра може да одржи томпусе у животу? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Uz pravilno odrzavanje humidora cigare mogu da stoje i do 25 godina Ko ima Instagram moze zapratiti @opremazatompuse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan mali off ako dozvoljavaš... Uopšte nisam pušač i bez ikakvih izgleda da to ikada postanem. Najveći pušački domet mi je pola cigarete Lorda (a i to sa teškim posledicama) i to zato što su mi rekli da je to najblaža cigara koja postoji, a i ne znam da l' uopšte još uvek postoji. Međutim, kao najgori folirant obožavam da posle kvalitetne, dobre klope i uz dobro vino ispućkam i to iz par pokušaja onaj mirišljavi cigarilos sa šmekom vanile, višnje, crne čokolade... Pritom, gušim se najstrašnije od duvana ako se zanesem pa mi uđe u pluća, gledam samo da njušim šmek arome koji izlazi sa prednje strane cigarilosa... E, sad da se koliko toliko dotaknem teme: Ako prodaješ tu vrstu droge rado bih se omušterio kod tebe, mada ti je jasno da se od pušača kao što sam ja obogatiti nećeš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 22, 2018 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А шта је то томпус? Извињавам се на офу морао сам Ја знам разлику између цигара и цигарета, томпус не знам шта је. Са целом причом уживања цигара сам лично упознат, на жалост конзумирам и цигарете зато морам питати уживаоце и познаваоце шта подразумевају под томпусима? Да ли су то ручно мотане Кубанске цигаре или из Доминикане, Хондураса,Мексика, Никарагве. Или чак варијанте квалитетних цигара али машински произведених? Promenio Novembar 22, 2018 član bracabgd 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bracabgd je napisao: А шта је то томпус? Ono što je pušio Tito. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, WoodyRider je napisao: Ono što je pušio Tito. Извини дотични је пушио најквалитетније Кубанске цигаре Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bracabgd je napisao: Извини дотични је пушио најквалитетније Кубанске цигаре Isto je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...